Ikväll sparkar 16-delsfinalerna igång i Europa League. 21:05 bjuds vi på ett tungviktsmöte mellan Villarreal och Roma.

Min speltanke här är (Båda lagen gör mål) och spelar således. Finns till 1,80 hos bet365 och Unibet .

Villarreal tog sig vidare från gruppen utan att på något sätt imponera. Spanjorerna kom tvåa efter Osmanlispor FK med ett facit på 2-3-1. I La Liga ligger laget på en sjätte plats, ganska förväntat. Formen är dock svag, bara en seger på de 9 senaste matcherna.

Det är ett formstarkt Roma som kommer till Estadio de la Cerámica (före detta El Madrigal) ikväll. Laget ligger på en stabil andraplats i ligan efter maskinen Juventus. Roma vann sin grupp i Europa League komfortabelt och målas nu upp tillsammans med Manchester United som en de största favoriterna.

Villarreal är väl organiserade och släpper inte in speciellt mycket mål. Romas defensiv ser bättre ut än på väldigt länge så att marknaden håller underspelet som favorit är väl inget fel i sig.
Min känsla säger dock mål åt båda håll.

Roma har varit urstarka på Olimpico hela spelåret så jag är övertygad om att Villarreal kommer att gå för seger här, för det lär med största sannolikhet krävas för att ta sig vidare i turneringen. Spalletti väntas ställa ut en stark elva ikväll med Salah, Nainggolan och Dzeko längst fram - starkast möjliga offensiv. Men, Wojciech SzczÄ™sny som haft en strålande säsongen kommer att bänkas och andrakeepern Alisson kommer att stå mellan stolparna ikväll. Alisson har inte alls rosat marknaden, eller rättare sagt. Han har varit rent utsagt helt urusel i sina framträdande. På resande fot har italienarna haft det jobbigt och mot ett hemmastarkt Villarreal så bör det bli tajt.

Förväntade lineups:

Villarreal 4-4-2

Bakambu Sansone
Dos Santos Triguerdos Bruno Castillejo
Costa Ruiz Musacchio Gaspar
Asenjo

Roma 3-4-2-1

Dzeko
Nainggolan Salah
Emerson Strootman De Rossi Peres
Rudiger Fazio Manolas
Allison

Jag tänker mig ett hemmalag som kommer försöka gå för seger och förhoppningsvis knoppa in en boll. Roma har en offensiv kraft som håller hög europeisk klass som bör kunna straffa spanjorerna.

Villarreal har gjort minst ett mål i 6 av sina 7 senaste hemmamatcher och Roma har gjort minst ett mål i 9 av sina 10 senaste matcher.

BLGM till 1,80 känns bra.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip