Spelet i Vitryssland fortsätter. Och några överraskningar är kvar i turneringen där några yngre förmågor visar framfötterna. Men här är det allt annat än yngre förmågor som möts.

Wang ZengYi (67) - Kreanga (124)

Polske kinesen Wang har fått en utveckling så här sent på karriären. För mig helt oväntat. Var riktigt bra förra säsongen och även om han inte är riktigt lika het nu så är han ändå bra. Spelar pennfattat med korta nabbar på forehandsidan. Dvs ganska klassiskt kinesiskt. Bra serve och vill sedan spela snabb pingis utan dueller.

Kreanga. Publikfavoriten som man knappt vet om att han fortfarande spelar. Spelar då och då i franska högstaligan och sällan internationellt. Är känd för sina överhört långa svingar både med backhand och forehand. Lite tamare nuförtiden. En fd världsspelare.

Vägarna fram
Wang - Abusev 4-0
Vilchez 4-1

Kreanga - Kobes 4-0
Mikutis 4-3

Det enda märkliga här är väl att Kreanga hade en stenhård match mot mikutis, där han kanske tom borde förlorat. Medan Wang var stabil.

Hade detta varit för 10 år sedan hade jag aldrig tipsat om Wang här. Men tycker Kreanga överskattas lite här pga gamla meriter. 1.72 är tillräckligt.

1.72 på rak seger för Wang. Det tar jag med 3.5/5 units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip