Måndagsmatch när omgång 26 ska sys ihop på Vicarage Road. Watford tar emot Chelsea, där båda lagen behöver en vinst. Tror dock på en tydlig nytändning från bortalaget.

Tabell:
4. Chelsea 25 15 5 5 45/19 50p W W D D W L
11. Watford 25 7 6 12 33/44 27p W L L D L D

Javi Gracia har inte riktigt fått snurr på sitt Watford sedan spanjoren tog över klubben. Två poäng har det blivit efter en förlust mot Southampton och oavgjort senast mot Stoke. Möjligt att fansen hade räknat med minst ett mål mot laget som har släppt in flest mål i ligan. Ingen superform på Watford!
Står utan vinst i de senaste sex ligamatcherna, varav tre har slutat med förlust.
Laget är också ligans sämsta på hemmaplan, endast 13 poäng där på tolv matcher.

23-åriga Gerard Deulofeu gjorde debut för klubben i senaste matchen. Spelade 88 minuter och gjorde det godkänt. Lär få en startplats även i denna match. Lånet från Sunderland, Didier Ndong, som anslöt på deadline day får dock vänta.

Chelsea ska studsa tillbaka från midweek-omgången som slutade i katastrof.
0-3 på hemmaborgen Stamford Bridge mot Bournemouth från sydkusten. Tuff period i andra halvlek där fjolårets mästare rasade ihop fullständigt. Till och med lånet Nathan Aké i Bournemouth, från just Chelsea, fick jubla när han spikade slutresultatet till 3-0. Första förlusten i ligan på nio matcher. Svårt att analysera vad som hände. Dock nu endast en vinst i de fyra senaste omgångarna.

Alvaro Morata har fortfarande problem med ryggskadan, missar troligtvis även här. Även Andreas Christensen missar.
Olivier Giroud är värvad och redo för en debut för Chelsea. Ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma på topp.

Möjliga startelvor:
Watford: Karnezis - Mariappa, Prödl, Kabasele, Holeas - Pereyra, Capoue, Doucouré - Deulofeu, Deeney, Richarlison.
Chelsea: Courtois - Azpilcueta, Cahill, Rudiger - Moses, Bakayoko, Kanté, Fabregas, Alonso - Hazard - Giroud.

Watford har haft det svårt mot Chelsea, ingen vinst i någon av de sex senaste mötena. Släpper också in mycket mål på hemmaplan där laget har presterat dåligt. Tror Chelsea kan sprattla tillbaka efter härdsmältan mot Bournemouth.

SPEL: Chelsea -1 asian till 2.07