Watford tar emot Liverpool ikväll. Jag har klickat att båda lagen ska göra mål i matchen.

Lagens tre senaste matcher:

Hull - Watford 2-0
Watford - Swansea 1-0
Tottenham - Watford 4-0

Liverpool - Crystal Palace 1-2
West Brom - Liverpool 0-1
Stoke - Liverpool 1-2

Watford kommer från en insats som var allt annat än okej. Förlorade mot Hull med 2-0 på bortaplan trots att Hull fick rött kort efter 25 minuter. Watford hade mycket boll men fick endast två skott på mål och det är alldeles för dåligt. Nu kommer man dock hem till Vicarage Road, där man trivs betydligt bättre. Har tre raka vinster hemma och gör allt som oftast mål. Har bara två matcher kvar på hemmaplan den här säsongen och det är endast Stoke och Middlesbrough som lyckats hålla tätt på Vicarage Road.

Liverpool kommer från en förlust efter 1-2 mot Palace på Anfield. En missräkning för Liverpool som ändå får tacka att båda Manchester-lagen tappade poäng igår och man har stor chans att nå topp 4. Måste bli vinst ikväll men då krävs det nog minst 2 mål. Har lyckats hålla nollan 1/9 senaste. Brottas fortfarande med skador på Henderson, Mane, Klavan och Ings. Lallana kan göra comeback efter en längre tids frånvaro. Bredden i Liverpools trupp är alldeles för tunn. När man låg under senast så var det Alex-Arnold, Moreno och Grujic som fick hoppa in. Skrämmer inte många lag när bytena görs. Firma Coutinho/Firmino vet hur mycket förtroende som ligger på deras axlar och man har sällan blivit besviken på dessa.

Jag har väldigt svårt att se hur dessa lagen ska kunna hålla nollan. Lagens offensiver är klassen bättre än lagens defensiver så att lagen ska lyckas peta in varsin boll ser jag som mer troligt än vad oddset säger.

Jag spelar båda lagen gör mål @1.80 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip