Derby i Birmingham mellan ett begränsat lag och ett ännu mer begränsat lag.
Dock ska vi ha i åtanke att Aston Villa är på gång medan West Bromwich står och stampar på samma intetsägande nivå.
Det här kommer att bli jämnt, tro ingenting annat, gott folk.

Aston Villa gladde oss redan i tisdags då man i FA-Cupen hittade ett 2-0 mål på övertid och hcp-spelet satt med minsta möjliga marginal.
Och det är väl lika bra att försöka maximera Villa den här veckan med en avslutningsjackpot till 4,00.

Fyra raka utan förlust nu. Det ger ändå lite mer trygghet i laget än om förlusterna skulle staplas på varandra.
Låt gå att Wycombe har stått för motståndet gånger två. Det är ändå Aston Villa det handlar om, då får det klassas som en framgång.
Man har ändå hunnit med att vara det bättre laget hemma mot serieledande Leicester och även slagit ett av de bättre bortalagen i hela ligan, Crystal Palace, även det hemma på Villa Park.
Att Aston Villa tappade hela ryggraden inför den här säsongen har märkts kraftigt. Det är bara att titta på tabellen.
Men ju längre säsongen har lunkat på så tycker jag Remi Garde och hans främlingslegion vässat och lyft sig för varje månad som gått.

Om det räcker för att hålla sig kvar?

Nja. Även om Villa gör en väldigt mycket bättre vår än höst så lär Swansea, Norwich och inte minst Bournemouth ta sina poäng och då är tio poäng ett helt hav att ta igen.
Men! Det kommer med garanti inte att skilja några tio poäng till närmsta lag ovanför strecket när säsongen summeras, det kan jag ta gift på.

West Bromwich har sett grått ut sedan lagets bäste(?) spelare, James Morrison gick sönder.
Chanslöst mot Southampton och förvisso seger i FA-Cupen mot trötta Bristol C.
Den senare matchen såg jag och det var en bedrövlig insats av ett WBA som spelade ordinarie (vad jag kunde se utan ljud och med ett öga från fåtöljen).
James Morrison, ja. Tre mål och tre assist. Gnuggar på vecka ut och vecka in och skeppar alltid in övermedelbetyg för sina insatser. Lämnar ett stort hål på mittfältet i WBA nu när han är borta upp till två månader.
Saknas gör även en annan kronordinarie herre, Chris Brunt. En defensiv kugge som bara någonting sämre kan ersätta.

Aston Villa i sin tur saknar bland annat ett stycke Allan Hutton. Premier Leagues kanske sämsta högerback. En vinst att han får pilla naveludd hemma i soffan i stället för att yra omkring på The Hawthorns.

Som sagt.
Det här blir av allt att döma tight och tufft, och att Aston Villa betalar hela 4,00 i det här lotteriet, det är för mig obegripligt.
Ett derby är som bekant alltid ett derby ...

This is the stats tab
This is the post tip