Omgångens sista match. Ett möte där resten av topplagen håller andan och hoppas på ett poängtapp från Chelseas sida, och det är West Ham som ska försöka rubba giganterna i blått i ett hett Londonderby. Unibet sitter erbjuder kvällens spel till 1.87.

Tabell:
1. Chelsea 26 20 3 3 55/19 63p WWDWDW
11. West Ham 26 9 6 11 35/44 33p WWLWDD

Senaste möten emellan lagen:
2-1 Chelsea
Chelsea 2-1
Chelsea 2-2
2-1 Chelsea

Tror alltså att West Ham får in en känga här på hemmaplan. Ett londonderbyn kan alltid tända till båda lagen och ge oss åskådare en tajt match med fart åt båda hållen. Möttes tidigare denna säsong i ligacupen där West Ham gick och vann med 2-1. Hammers har sannerligen blandat och gett denna säsong. Inte haft något jämnt poängsnitt utan mer berg-och dalbana. Mot storlagen har laget målat allt som oftast, mot United, City, Arsenal och Liverpool, på bortaplan som hemmaplan. Har endast förlorat 1 av 6 senaste matcherna. Mål i samtliga förutom förlusten mot City( 0-4).

Chelsea fortsätter att hålla låda uppe i toppen av tabellen. Ser väldigt starka ut och plockar poäng i de flesta matcherna. Aningen mer svajigt på senare tid dock. Blev ¨bara¨ 1-1 mot Liverpool och bara 1-1 mot Burnley. Både lagen gör mål-matcher i de 4 av 5 senaste.

Tror på ett fartfyllt möte, trots att Chelseas matcher på bortaplan har varit målsnåla senaste tiden, samtidigt har West Ham haft ö 2.5-matcher i deras tre senaste hemmamatcher. Tycker mig se West Ham ha tillräckligt med potential för att störa Chelsea aningen i detta möte. Framförallt till 1.87 i odds, som Unibet erbjuder.

Läget i lagen:
Carroll har kämpat med en ljumskeskada som höll honom borta från mötet mot Watford, ska vara tillbaka till idag dock. Annars ersätter Ayew på topp. Har nyckelspelaren Michail Antonio avstängd. Sakho (anfallare) skadad.

Chelsea har haft problem med Hazard i helgen, efter en smäll på träningen. Nu verkar det dock bättre, återstår att se om det blir en startplats för belgaren.

Möjliga startelvor:
West Ham: Randolph: Kouyate, Fonte, Reid, Cresswell: Noble, Obiang: Feghouli, Snodgrass, Lanzini: Carroll (Ayew).
Chelsea: Courtois: Azpilicueta, Luiz, Cahill. Moses, Matic, Kanté, Alonso: Pedreo, Costa, Hazard.

SPEL: Synat chansen till att båda lagen gör mål till 1.84, vilket Unibet erbjuder. 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/HolmbergAke1617

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip