Ö10.0 hörnor spelas i fredagens enda match.

Spelet innebär vinst vid minst elva hörnor. Förlust vid nio eller färre och pengarna tillbaka vid exakt tio.

Lagens tre senaste matcher:

Stoke - West Ham 0-0 (5-3 hörnor)
West Ham - Everton 0-0 (8-4)
Sunderland - West Ham 2-2 (7-1)

Tottenham - Arsenal 2-0 (14-5)
Crystal Palace - Tottenham 0-1 (2-11)
Chelsea - Tottenham 4-2 (1-11)

West Ham är en av ligans största besvikelser. Gjorde det bra förra säsongen och jag tror man blev för naiva och ville högre än vad egentligen hade material för. Gjort att man tappat många grunder i spelet och tappat för många poäng på slarv och att inte riktigt ta kampen fullt ut. Man kommer klara kontraktet då det återstår tre matcher och man har sju poäng ner till strecket. Payet ville inte vara kvar efter den starten och man har haft svårt att nå upp till samma nivå. Dras med en del skador. Sakho, Antonio, Obiang, Ogbonna är borta. Carroll Masuaku kommer testas sent och får avvakta för att se om de kommer till spel.

West Ham har gått hyfsat starkt på slutet på hemmaplan och Tottenham kan räkna med att de kommer få jobba för att få med sig alla poäng från lokalrivalen. Skapade 8 hörnor senaste hemmamatchen mot Everton. Innan dess på hemmaplan har det blivit:
4 mot Swansea
6 mot Leicester
6 mot Chelsea
7 mot West Brom

Så hörnstatistiken är det inget fel på hos Slaven Bilic manskap.

Tottenham måste vinna för att sätta lite press på Chelsea. Eftersom Chelsea har ett såpass lätt schema kvar så lär det bli den blåa delen av London som får lyfta bucklan men för Tottenham måste man ju ge det en chans. Rose, Winks och Lamela saknas men annars är det inget nytt på skadelistan. För er som följt Tottenham den här säsongen så är det ingen någon nyhet när jag säger att man producerar massvis med hörnor. Har varit inne på det tidigare när jag rekat dem. Deras senaste matcher hemma som borta i hörnor:
14
11
11
13
7
7
7
Smått galna siffror där laget ska ha bra chans att få en ny bra siffra i den kolumnen.

West Hams tränare Slaven Bilic säger i presskonferensen att han kommer göra allt för att vinna och att det kommer bli en magisk stämning. Förra året vann man hemmamötet med 1-0 och enligt han själv är den av att West Hams bästa vinster sen han kom till klubben.

Två lag som vill framåt och det brukar vanligtvis göras genom kanterna och då ska det finnas bra chanser att det här spelet hittar hem.Bolagen brukar lägga linan på 10.5 och faktiskt ofta 11.0 när Tottenham spelar. Nu får vi 10.0 och det nyper jag.

Jag spelar Ö10.0 hörnor @1.90 hos bet365 med 5/7u.
Även en peng på Ö14,5 hörnor till @7.

@robiiinbetting på twitter.

This is the stats tab
This is the post tip