Ö10.0 hörnor spelas i mötet på London Stadium.

Spelet innebär förlust om det blir nio hörnor eller färre.
Pengarna tillbaka vi exakt tio hörnor.
Vinst vid elva eller fler.

Lagens tre senaste matcher.

West Ham - Bolton 3-0
West Brom - West Ham 0-0
West Ham - Huddersfield 2-0

Tottenham - Barnsley 1-0
Tottenham - Swansea 0-0
Tottenham - Dortmund 3-1

West Ham börjar att växa in mer och mer i säsongen. Med tanke på skador och många nyförvärv är det inte så konstigt att det tar ett tag innan spelet börjar sätta sig. Började med tre raka bortaförluster i ligan men när man fick spela på London Stadium kom säsongens första vinst. Vann med 2-0 mot Huddersfield efter en skott som styrde in i mål av försvarare. Även om West Ham hade tur i just det ögonblicket så förtjänade man segern i den matchen. Var långa stunder det klart bättre laget. Spelade bort Bolton i ligacupen i veckan med 3-0 med många förändringar i elvan, t.ex. så fick Sead Haksabanovic starta för West Ham.

West Ham har inte haft mängder med hörnor i inledningen av säsongen men endast haft en hemmamatch i PL och i den fick man 10 stycken. Spelar lite annorlunda när man spelar hemma kontra borta. Vill gärna hålla i bollen längre stunder på hemmaplan och det passar Carroll som nu har kommit tillbaka från sin skada. På bortaplan får man inte ut så mycket av honom som man hade önskat eftersom då går spelet mer rakt och djupledslöpningar är inte hans starka sida.

Tottenham kommer hit efter tre raka vinster på Wembley och ska med denna matchen även försöka förlänga sviten med bortavinster. Stod över med flera spelare i veckan mot Barnsley för att kunna komma fräscha till den här matchen. Hörnor är något det här laget är riktigt bra på. Fick tio stycken mot Barnsley och förra helgen mot Swansea stod man för elva hörnor.

Jag tror vi får se en matchbild där båda lagen kommer vilja visa sina offensiva kvalitéer. West Ham för att det är på hemmaplan och att fansen kommer försöka lyfta fram laget i det här derbyt. Tottenham kommer vilja föra den här matchen trots bortaplan för att man vill ha kontroll och känner själva att man är det bättre laget.

Brukar bli jämnt när dessa lagen möts. West Ham tar faktiskt oftast poäng när dem har hemmaplan. Tror på en jämn tillställning med många hörnor till båda lagen.

Jag spelar Ö10.0 hörnor @1.85 hos bet365 med 5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip