Jag tror att City tar en lätt seger mot Wigan ikväll.

Wigan spelar till vardags i League One. Laget ligger på en andra plats och kan ta steget tillbaka till Championship till hösten. Kommer från två raka förluster inför den här matchen. Finns några spelare som man känner igen från de högre divisionerna. Nick Powell som kom till Man United för några år sedan blommade aldrig ut där, men har en nyckelroll i det här lagbygget. James Vaughan, som har varit runt i de flesta klubbarna, har inte fått till det och får mest nöta bänk på DW Stadium. Will Grigg, som mest är känd för sin sång under EM, spelar anfallare i Wigan.

Manchester City fortsätter att se så där överlägsna ut. Senast var det Basel som fick sig en lektion i fotboll. Han lär rotera några spelare men tror det kommer en riktigt bra elva ikväll. Har sex dagar till finalen i ligacupen mot Arsenal så dagar att vila upp sig inför den matchen finns det gott om. Sané och David Silva fick bara 30 minuter mot Basel och kan nog få chansen att starta ikväll.

Pep Guardiola har fortfarande chansen att ta magiska fyra titlar den här säsongen. Den första kan han bärga på söndag, men först ska han spela bort Wigan för att ta sig vidare till kvartsfinal i FA-cupen.

Jag spelar Man City -2 asian @1.71 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip