Premier League tar lite uppehåll då det ska spelas om platser i kvartsfinalen i FA-cupen.

Chelsea att vinna med minst 2 mål borta mot championship laget Wolves spelas.

Wolverhampton hittar vi en serie under Premier League i Championship. Laget ligger på en blygsam 18:e plats av 24 lag. Man skrällvann för att ta sig vidare i FA-cupen mot Liverpool på bortaplan. Men har nu tre raka förluster i ligan och läget känns allt annat än bekvämt för det klassiska laget. Spelade match i tisdags och har match i ligan igen på fredag. Jag tror man kommer ställa upp med en stark elva men ligan går före cupen med tanke på läget man sitter i.

Chelsea går som tåget den här säsongen. Nästan lite läskigt hur mycket en bra känsla och självförtroende kan göra. Jag menar visst är det en ny tränare men i stort sett samma spelare som var med förra året. Från att varit en katastrof säsong förra året så har man nu ett järngrepp om ligatiteln. För att det gick så dåligt förra säsongen så spelar man inte ute i Europa och det gynnas man såklart av i ligan. Färre resor och mindre slitna kroppar än vad andra topplagen i PL har. Har spelat bort Peterbrorough (4-1) och Brentford (4-0) väldigt enkelt för att ha kommit såhär långt i cupen.

Som sagt inget annat än FA-cupen och ligan att fokusera på och nästa match i PL är på lördag hemma mot Swansea. Därför lär vi få en stark elva på banan av Contes gäng. Alonso och Luiz kommer att vila har man bekräftat. Lär bli Ake och Terry som går in där istället. Sen framåt så har man Batshuayi som fått begränsat med speltid men startat dom andra två matcherna i cupen. Lär vara sugen att visa upp sig om han får chansen här. Har även gjort mål i båda dom matcherna.

Chelsea kan se den här matchen som viktig utan att behöva ha tankarna på någon kommande match. Man vill gå långt i cupen och chanserna känns höga till att man knäcker ett formsvagt Wolves tämligen enkelt.

Jag spelar Chelsea -1,5 @1.98 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip