Ospina, Zapata, Yepes (c), Sanchez, Armero, Aguilar, Gutierrez, Rodriguez, Cuadrado, Ibarbo, Zuniga
Barry, Boka, Zokora, Tiote, Gervinho, Bony, Gradel, Aurier, Y Toure (c), Serey, Bamba

Bah!
Jag vägrar ta stryk två gånger på en rek där Colombia är inblandat.
Är faktiskt fortfarande tärd sedan hörntorsken mellan Colombia och Grekland.
För sanningen är ju den, att hade inte Colombia gjort 1-0 så där tidigt (NÄR släppte Grekland in en sådant tidigt mål senast?) då hade det där spelet varit klart i halvtid (hörnor -1,5).
Sällan man sett ett lag som redan i den första halvleken, efter fem minuter, börja tänka försvar, så som Colombia, av alla lagen gjorde. Overkligt.
Men å andra sidan, svårt att kritisera när det slutade som det gjorde.

Men jag antar att alla såg vilken jävla gas de satte från start, Colombia.
Känslan var att de tryckte plattan i mattan för att få det där viktiga ledningsmålet, vilket senare också grundlade segern.
Det var full snurr från minut ett av de vassa offensiva pjäserna i Colombia. Cuadrado, Guiterrez, Rodriguez och allt vad de offensiva pjäserna heter behövde bara fem minuter innan man hade sett till att Armero kunde smälla dit 1-0.
Det kändes som en boxare som gick för en snabb knock. För att visa vem som satt i förarsätet.
Hade man inte gjort målet efter fem, ja då hade man gasat vidare tills det där målet hade kommit.
För att sedan börja bevaka. Men mål först, bevaka sen.
Och jag vill ju tro att man resonerar precis likadant här, när Elfenbenskusten står för motståndet.
Den här upplagan av Colombia har som bekant ingen större respekt för något annat landslag.
I synnerhet inte gällande några elefanter från Afrika.

Men å andra sidan.
De där elefanterna har ju rätt stor tro på sig själva också, det ska inte glömmas bort.
Eller, glömmas bort och glömmas bort. Det är en del av tanken i den här reken.
Även här har man en riktigt bra offensiv.
Spelade 4-3-3 senast, med en viss Drogba - på bänken.
De tre där framme var Gervinho - Bony och Kalou. Vilket inte går av för hackor.
Man kom till hela 14 avslut under matchen, vilket då också resulterade i två mål - som till slut gav segern.

Så vad kan vi förvänta oss av Elfenbenskusten när Colombia försöker att gå en nå knock?
Ja, troligtvis att försöka göra detsamma. Det finns helt klart spelare på banan för det.