Frankrike möter Australien i öppningsmatchen i grupp C. En match som spelas på Kazan Arena i Kazan. Övriga lag i grupp C är Danmark och Peru.

Äntligen drar VM igång!
Mitt första spel blir i lördagens lunchmatch som spelas mellan Frankrike och Australien på Kazan Arena.
Inga konstigheter här - jag spelar Frankrike -1,5 mål till 1.82 hos Betsafe .

Som ni alla känner till så vann EM-finalisten från 2016, Frankrike, sin VM-kvalgrupp före Sverige, men utan att imponera. Jag tycker det finns betydligt mer att ta av i det här stjärnspäckade laget som Didier Deschamps rattar.
Det är världsklassspelare på varenda position, och spelare som Franck Ribéry, Adrien Rabiot, Karim Benzema och en drös andra världsstjärnor fick inte plats i VM-truppen. Det säger en del om bredden i det här laget!
Enligt CIES lista så är Frankrike det mest värdefulla laget i VM - 1,410 miljarder euro!
Men såklart går det inte bara att titta på spelarna, det handlar ju såklart om att få ihop det till ett fungerande lag.

I träningsmatcherna har det sett helt okej ut. Senast fick man förvisso bara 1-1 mot USA, men det var spel mot ett mål. I de tre matcherna dessförinnan besegrade Les Bleus, Italien, Irland och Ryssland, alla matcher vanns med en tvåmålsmarginal! Hur stor vikt man kan dra utav träningsmatcher låter jag dock vara osagt..

Australien då?
Att det är betydligt lättare att fixa en VM-biljett från det asiatiska kvalet är ingen hemlighet. Trots att The Socceroos kommer efter både Japan och Saudiarabien i sin VM-kvalgrupp så löste man ändå en VM-plats. Men det krävdes kvalspel mot Syrien och Honduras, där australiensarna tog sig vidare med liten marginal.

Tittar vi på truppen är det inte speciellt mycket att hurra över. 38-årige Tim Cahill som numera "spelar" i Millwall finns fortfarande med i truppen. Det tycker jag säger mer om var Australiens landslag står än Tim Cahill, tråkigt nog. Cahill har alltid varit en personlig favorit! Och visst vill man väl ändå se 38-åringen knoppa in någon boll och boxa ner ett par hörnflaggor i sommar? Fast helst inte i den här matchen då..
Mathew Ryan är dock en spelare som kommer från en strålande säsong mellan stolparna i Brighton, och det vill nog till att han prickar in toppformen om Australien ska ta några poäng i sommar.

Summa summarum tycker jag att baguetterna bör kunna lösa tre pinnar i premiären, relativt komfortabelt!

This is the stats tab
This is the post tip