Sverige möter Tyskland i vad som många svenskar i alla fall hoppas är gruppfinalen i grupp F. Matchen spelas på Fisht Stadion i Sotji och blir en mycket tuff uppgift för Sverige då man ställs mot spelbolagens förhandsfavorit att vinna VM 2018.

Tyskland är ett fantastiskt fotbollslag vilket man inte minst visade i VM-kvalet där man var enda europeiska nation att vinna samtliga matcher. Även om det ibland var mot enkelt motstånd så visar det vilken maskin tyskarna är.

Tyskland visade även stor klass förra sommaren då man vann Confederations Cup trots att man inte ställde upp med sitt bästa lag. I den turneringen slog man bland annat Mexiko som nu är med i samma grupp som Tyskland och Sverige.

Förbundskapten Joachim Löw har angenäma problem då han ska ta ut sin startelva då han har massor av toppspelare och alternativ att välja bland. Oavsett vad Löw väljer så kan tyskarna ställa en mycket stark startelva på banan. Timo Werner och Leroy Sane är två mycket spännande spelare som tillhör den nya generationens tyska superstjärnor.

De flesta fotbollsintresserade svenskar minns den otroliga vändningen i Berlin där Sverige vände 0-4 till 4-4 mot Tyskland i något som blivit en svensk idrottsklassiker. Det är dock väldigt få som tror att Sverige kan uträtta något liknande här och ta en poäng mot Tyskland. Särskilt utan Zlatan Ibrahimovic. Tyskland är överlägsna Sverige i samtliga lagdelar och då det verkligen gäller i ett VM så kommer det bli mycket svårt för Sverige att få med sig ett resultat. Det som gäller är att parkera bussen så länge det går under 90 minuter.

Det finns många intressanta speltips att välja bland inför den här matchen. Tyskland att vinna och hålla nollan eller Tyskland att vinna med minst två mål är två av dem. Även Tyskland att leda i halvtid och efter fulltid kan vara ett bra spel. Jag fastnade till slut för Tyskland att vinna med minst två mål till ett mycket fint odds.

Speltips: Tyskland asian hcp -1,5
Odds: 2.43 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip