Uruguay ställs emot Saudiarabien i den andra omgången i grupp. Matchen spelas på Rostov Arena. Övriga lag i gruppen är hemmanationen Ryssland och Egypten.

Uruguay har stora möjligheter att överraska i detta världsmästerskap. Man åker till Ryssland och fotbolls VM 2018 med en mycket intressant spelartrupp. Men det är helt klart offensiven som man ska luta sig emot. Man har ett anfallspar som består av Luis Suarez (Barcelona) och Edinson Cavani (PSG). Så för övriga spelare i Uruguay handlar det bara om en sak. Mata dessa världsstjärnor med bollar runt omkring och i straffområdet så tror jag vi andra kommer få njuta av flera fina läckerheter ifrån de himmelsblå i sommar. Gruppsegrare?? 2,10 Leo Vegas måste vara mycket bra!

Saudiarabien kommer få det riktigt tufft i detta fotbollsmästerskap i Ryssland. Man är den näst lägst rankade nationen som deltar i fotbolls VM 2018. Att man bara tagit sig till fotbolls VM är en stor sensation i sig av ett Saudiarabien som saknar några stora stjärnor. Det som kan vara värt att nämna är att Mohammad Al-Sahlawi gjorde 16 mål i kvalet. Men detta mot mycket beskedligt motstånd.

Att Uruguay med den spetskvalitén som laget besitter inte ska mäkta med att besegra detta Saudiarabien som mest är nöjda att få vara med om denna världsfotbollscirkus ser jag som osannolikt. Att man får höga 1,83 på en tvåmålsseger göra att jag investerar högt. För den som vill finns även Uruguay -2,5 mål till Skyhöga 3,25 hos spelbolaget Unibet .

Jag tippar på en klar seger för Uruguay mot ett av forbolls VM 2018:s sämsta lag.
4-0??

Speltips: 1 asian hcp -1,5 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip