Hejsan!

Outright-marknaden är redan avklarad...

Men vem tar täten efter 18 spelade hål?
Som vanligt när det kommer till spel på blåsiga, svåra Champion Course, i Palm Beach Gardens, så använder jag mig av samma taktik...Spelare som rent naturligt har en väldigt låg bollbana. Och som trivs i området...Det har fungerat bra de senaste åren och ser ingen anledning till att behöva byta recept.

Ian Poulter - odds 81.00 William Hill VP
Är ju från England, som alla vet - men bosatt i Florida. Uppvuxen på blåsiga banor, och har hela sin karriär valt att hålla bollen lågt. Behövs ingen justering, utan kan bara använda sin vanliga sving. På rätt vecka, så puttar han lika bra som någon annan och gillar Bermudagräs. Skjutit flera låga varv på den här banan de senaste åren. Topp5 efter första dagens spel i fjol.

Nick Watney - odds 101.00 Come On VP
Startat starkt i flera tävlingar på sistone. Senaste fem tävlingarna, First Round: 3–9–15–12–60. På Palm Beach behöver man inte vara någon slugger från Tee, utan mer handlar om strategi och vad man gör av "andraslaget". Imponerade stort under söndagen i fjol, då sköt 65 (dagens näst bästa score). Precis som Poulter, så har han en naturligt låg bollbana.

Nicholas Lindheim - odds 251.00 Unibet VP
Uppvuxen i Kalifornien, men bosatt i Florida. Missat kvalgränsen i de tre senaste tävlingarna, men säsongsstarten på PGA-Touren måste ändå klassa som fullt godkänd. Sjundeplats i Sanderson Farms, trettondeplats i RSM Classic, gott om inspelade pengar på Hawaii också, där han var elva, efter första varvet. Låg, penetrerande bollbana. Har låga resultat i sig och jag blir inte alls förvånad om Nicholas hakar på tidigt.

//Steven-Lee

This is the stats tab
This is the post tip