Hejsan!

Efter förra veckans partävling i Zürich Classic, så övergår vi nu till det "normala".

Wells Fargo.

Quail Hollow.
Snabb sammanfattning:
Lång bana
Snabba greener
Svårt (väldigt svårt) att träffa fairway
Bermuda gräs (översått)

Starkt startfält, med Rory McIlroy, Jason Day, Rickie Fowler, Justin Rose, med flera.

Något säger mig dock att det kan bli favoritfall, trots att det är en "Championship-bana".

Hur som helst så hoppas jag i alla fall kunna hitta bra plats-värde.

Upplägget ser ut som följer:

Lucas Glover – odds 51.00 bet365
Hittat bra framgång med sin nya puttstil...Läser linjen snabbt, går fram, ställer upp sig – och puttar. Står inte och tänker och funderar så mycket som tidigare. Massor av framskjutna resultat den här säsongen och visat att han stormtrivs på Quail Hollow.

Luke List – odds 91.00 Unibet
Här går jag bara på ren och skär längd från Tee. Luke List har sina brister, men när det mesta kommer att handla om att tjäna slag från Tee, så är Luke "The Bomber" List ett intressant alternativ till nära 100 gånger insatsen.

Chesson Hadley – odds 151.00 Unibet Vinnare/Plats
Känner till dom här trakterna alldeles utmärkt och har även haft viss framgång på Quail Hollow. Har lagt märke till att Hadley vräker in en våldsam mängd birdies (hans lilla snärt efteråt, har fått mig att haja till)...Var tvungen att gräva i arkivet. Om vi ser tillbaka från 2012 i kategorin "birdie eller bättre", så hittar man massa usual suspects längst upp...Men också Chesson Hadley. Imponerande. Skulle inte alls bli förvånad om han blandar sig i Leaderboard-leken den här veckan.

Josh Teater – odds 351 Unibet Vinnare/Plats
Sympatisk kille, som nu gör ett sista allvarligt försök att etablera sig på Touren. Inte spelat bländande, men det har ändå funnits ljusglimtar. Hade sin bästa period för fem-sex år sedan, men har alltid puttat som bäst på översådd Bermuda.
Platsvärde. Halverar insatsen och lägger hälften på: Ledare efter första rundan – odds 201.00 V/P

Carlos Ortiz – odds 351.00 bet365 Vinnare/Plats
Har vunnit ett flertal gånger på Web.Com-Touren (det är starka papper, trots att det är en under-tour). Pressen är nästan ännu högre och det är bara kolla på vilka spelare som inlett sina karriärer där, för att förstå konkurrensen. Med detta i ryggen, så har Carlos nu också hittat självförtroende för att vara med och bråka med de stora grabbarna. Har ett par Topp10-placeringar på sitt samvete, däribland en T3 i Sanderson Farms. Snittar över 300 yards från Tee, så har tillräckligt med Power för att klara av veckans test. Platsvärde. Halverar insatsen och lägger hälften på: Ledare efter första rundan – odds 176.00 V/P

This is the stats tab
This is the post tip