Kanondag med 5/6 igår. Men det gäller att jobba vidare istället för att slå sig för bröstet.

Låter bli CL och Europa idag och håller mig till de svenska ligasystemen.

Här kommer dagens idéer:

GUIF - Hammarby, Handbollsligan kl.16:00
Hammarby tog en fin seger i Skövde senast. Visst stod målvakt Hellberg på huvudet vilket man inte kan räkna med varje match men tycker även anfallsspelet sett bättre ut på slutet(mot Sävehof och Skövde). Tycker linan är satt lite väl lågt här, bör ha bra chans att gå över 23 mål.

Hammarby över 23.5 mål @1.83(4/5 units)

Tumba - RP, Allsvenskan kl.16:00
Tumba har spelat två raka oavgjorda matcher och efter tränarbytet har det faktiskt sett bättre ut. Speciellt i senaste hemmamatchen mot Önnered(25-25) visade man upp ett spel som gör att man kan hoppas på fortsatt allsvenskt spel även nästa säsong. RP har 3 poäng ned till kvalstrecket och man har inte kniven mot strupen, jag tror och hoppas Tumba är mer motiverade. Det tillsammans med hemmaplan och Tumbas senaste matcher gör att jag tycker att Tumba bör vara favoriter här.

Tumba att vinna @2.12(3/5 units)

Boden - Eslöv, SHE kl.16:00
Jag vet inte men Boden tog en seger senast och plötsligt är man favoriter här. Helt fel enligt mig då Eslöv visat upp fler fina resultat över tid. Bla tog man poäng mot Skövde för inte så många omgångar sedan och näst senast slog man Hellton borta med 4 bollar. Boden vann som sagt senast men 1 seger säger inte mycket och det räcker inte för att bli favoriter här enligt mig. Eslöv har runt 70 mål bättre målskillnad vilket säger ganska mycket hur pass mycket närmre Eslöv är de andra lagen gentemot Boden. Jag tycker det är klasskillnad här och utser Eslöv till en av dagens bästa.

Eslöv att vinna @2.08(4/5 units)

Uppsala - Eskil, division 1 norra kl.16:00
Här hittar jag dagens bästa. Uppsala kämpar kring negativt kval och det är där deras kapacitet ligger. Eskil ligger trea vilket innebär kval till allsvenskan och jag tror man kommer sluta trea när vi summerar i vår. Eskil har ett bra lag och i veckan gjorde man klart med S.Hammar från Lindesberg. Hammar håller allsvensk klass och kommer göra stor skillnad i Eskil. Ska bara vara bättre än Uppsala och oddset är bra. Maxinsats.

Eskil att vinna @1.70(5/5 units)

Karlskrona - Sävehof, Handbollsligan kl.16:15
Karlskrona gjorde det bra senast borta mot svåra RIK. Man gjorde 23 mål där och då ska man veta att RIK är riktigt svåra att tas med på hemmaplan. Sävehof imponerar inte i bortaspelet och jag tycker det luktar lite skrällvarning här. Framförallt tror jag Karlskrona har goda chanser att göra en del mål hemma mot Sävehof, blir även en liten chanspeng på skrällseger.

Karlskrona över 25.5 mål @1.76(3/5 units)
Karlskrona dnb @3.95(1/5 units)

Hallby - Amo, Allsvenskan kl.17:00
Helt enkelt två målglada lag som är betydligt bättre framåt än bakåt. Båda lagen har många offensiva starka kort och jag tror den här matchen når en bit över 60 mål.

Över 58.5 mål @1.85(4/5 units)

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip