Bedrövlig gårdag(2 av 8) men den är redan glömd. Ber om ursäkt för Eskil men jag förstår inte hur de kan släppa in över 30 mot Uppsala. Men men, nya tag idag där vi hämtar några spel ute i Europa.

CSM Bukarest - Cluj, Rumänska ligan kl.16:00
CSM Bukarest leder såklart ligan på hemmaplan, jag förstår inte hur man lyckas motivera sig vecka ut och vecka in när det inte finns många lag som ger dom en match. Det handlar bara om hur stor segermarginalen ska bli. På hemmaplan snittar man 30.2-19.8, alltså mer än 10 måls seger/match. Cluj tillhör inte dom lagen som ska klara sig under 10 mål. CSM Bukarest har också relativt långt till nästa match i CL som äg på lördag vilket gör att man inte behöver hålla igen. Ös på bara!

CSM Bukarest -8.5 mål @1.85(4/5 units)


Dagens dubbel, kl.18:30
Holstebro - Nyköbing(damer, danska ligan)
Esbjerg - Tönder(herrar, 888-ligan)
Hämtar en favoritdubbel från Danmark som känns stabil. Nyköbing har bättre form och har mycket mer klass i laget. Man slåss också för en slutspelsplats och har inte råd att bomma mot Holstebro. Holstebro som parkerar i botten och senast förlorade stort mot Randers(som är i paritet med Nyköbing). Esbjergs herrar har hittat formen efter några förluster och har nu 2 raka. Det är otroligt jämnt kring slutspelsstrecket och jag kan inte se hur bottenlaget Tönder ska stå emot här. Tror på en mindre överkörning.
Nyköbing hcp -2.5 mål
Esbjerg hcp -3.5 mål

Dubbeln spelas till @2.22(4/5 units)


Esbjerg - Tönder, 888-ligan kl.19:30
Se motivering ovan. Form, motivation och klass ska bara betyda en sak för mig.

Esbjerg -4.5 mål @1.77(4/5 units)


Randers - Århus, 888-ligan kl.19:30
Derby i Randers mellan jumbon(14e plats) Randers och 11an Århus. Båda lagen har 1 seger på de 5 senaste inför kvällens möte. Visst ska Århus vara favoriter men dessa oddsförhållanden är alldeles för stora enligt mig. Århus kommer från 2 förluster mot mittenlagen Esbjerg och GOG, dom förlusterna har också gjort att drömmen om slutspel äg borta så jag hoppas att man har tappat lite motivation. Randers har ändå visat bättring på slutet. Näst senast slog man ligafyran Skjern hemma med 4 mål och senast förlorade man borta mot ligatrean Holstebro med 3 bollar, det är bra resultat av Randers. Nu kommer man vara desperata för att undvika sistaplatsen, mer desperata än Århus som ändå har 3 poäng till godo nedåt.

Randers +3.5 mål @1.90(3/5 units)
Randers att vinna @5.50(1/5 units)

Lycka till och hoppas alla får en bra start på veckan!

EDITERAD 2017-02-20 16.34:14

This is the stats tab
This is the post tip