3 av 4 igår när Metalurg stod för en trevlig vändning sista 15 min!

Många matcher idag. Blir lite blandad kompott både från Sverige och Europa.

Celje - Presov, Seha-league kl.18:00
Viktig match för Celje som slåss för en plats i slutspelet(topp-4). För ett lag som Celje som vet att dom inte kan vinna CL skulle jag påstå att Seha-league är viktigare. Jag tror Celje prioriterar denna match trots CL-match i helgen. Presov från Slovakien håller absolut inte Celjes klass men linan är relativt hög och då finns alltid en risk att det slappnas av i slutet så därav "bara" medelinsats.

Celje -5.5 mål @1.85(3/5 units)


Elverum - St Hallvard, Norska ligan kl.18:30
Toppen mot botten, serieledaren mot jumbon. Kan bara sluta på ett sätt. Jag tycker den här linan är minst 3 mål för låg. St Hallvard har förlorat de två senaste med 12 mål mot sämre lag än Elverum. Jag tror den här linan är passerad efter senast 40 min, sen handlar det bara om att ösa på hyfsat hela matchen för hemmalaget vilket jag tror man gör. Dagens bästa enligt mig och maxinsats.

Elverum -9.5 mål @1.87(5/5 units)


Rhein Neckar Löwen - Meshkov Brest, Champions League kl.18:30
Kan tyckas vara en konstig rek då RNL saknar ett par spelare men det finns fortfarande väldigt mycket klass i laget vilket man visade mot Kristianstad senast. Den här reken bygger på att Meshkov spelar en av säsongens viktigaste matcher på lördag i Seha-league, en match man måste vinna för att gå vidare i den turneringen. Jag tror inte man har råd att gå all in även i denna match.

RNL -3.5 mål @1.75(3/5 units)


Sävehof - Kristianstad, Handbollsligan kl.19:00
Svår match för Kristianstad som på lördag spelar en avgörande match i CL borta mot Zagreb. Här har man Moen tillbaka men man saknar lagkapten Gudmundsson som skadade sig senast mot Rhein Neckar Löwen. Jag tror Kristianstad vill hålla ned tempot så mycket det bara går för att spara kraft, Sävehof kommer säkert vilja dra upp det men jag tror Kristianstad kommer lyckas bättre med sin taktik. Tror också att spelare som Tollbring, Sörensen, Stein Jonsson kommer vila en hel del. Det blir fokus på försvarsspelet och relativt lågt tempo. Egentligen bara det att jag ofta känner mig osäker på underspel som gör att det inte blir maxinsats, dessa spel känns bra.

Kristianstad under 27.5 mål @1.73(3/5 units)
Under 54.5 mål @1.86(4/5 units)


Alingsås - Redbergslid, Handbollsligan kl.19:15
Toppmatch och jag gillar vad jag sett av Redbergslid. Man gör det bra mest hela tiden och Alingsås kommer inte få en promenad i parken. Jag ger Redbergslid goda chanser att göra match av det här.

Redbergslid +3.5 mål @1.80(3/5 units)

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip