Började bra igår med Adyif från Ryssland, fyllde på med riktigt bra spel på Lugi för att sedan falla platt på Silkeborg-Voel. Slutade på i princip plus/minus så nu går vi vidare.

Massor av handboll denna lördag, har återigen försökt att sålla och valt ut det bästa. Håller tummarna att jag valt bort rätt matcher.

Dagens inhemska dubbel, kl.15:00
Brännan - Country 2, division 1 norra
Hallby - Lindesberg 1, Allsvenskan
Country är det inte mycket att orda om. Brännan ska inte vara något hinder mot den fortsatta vägen mot allsvenskan för Country. Dagens bank. Hallby slog Amo senast och är riktigt bra. Lindesberg ligger lite i ingensmansland och kommer få det jobbigt borta mot Hallby.

Dubbeln @1.98(4/5 units) Nordicbet


Ferencvaros - Metz, CL kl.15:00
Ungerskorna(med en del andra världsstjärnor) slåss om förstaplatsen i gruppen. Metz håller långt ifrån samma klass. De bästa fransyskorna är proffs i olika europeiska topplag vilket gör att lag från Frankrike inte kan hävda sig i Europatoppen. Dessutom hemmaplan här och det ska vara en övermäktig uppgift för Metz.

Ferencvaros -2.5 mål @1.70(4/5 units) bet365


Dagens CL-dubbel, kl.15:00
Ferencvaros - Metz 1
Zagreb - Kristianstad 1
Se separata rekar på dessa lag. Kan inte se denna dubbel missa.

Dubbeln @1.78(5/5 units) bet365


Skjern - Skanderborg, 888-ligan kl.16:10
Skjern är riktigt bra för tillfället och mycket är tack vare Markus Olsson som från sin vänsternio position gör mål lite när han vill, förra veckan återigen i veckans lag. Hemma är man starka och ett relativt svagt Skanderborg ska inte ha en chans. Väljer hcp i ht istället för ft för att inte riskera att man slår av på takten sista 10 min.

Skjern -2.5 mål i ht @1.82(3/5 units) Unibet


Hallby - Lindesberg, Allsvenskan kl.17:00
Oj vad jag gillar Hallby. Spännande, bra spelare och en rolig/effektiv handboll. Lindesberg har jag väldigt lyckat gått emot hela säsongen och finns ingen anledning att sluta med det. Överskattade och nu i princip inget speciellt att spela för. Hallby slåss för kvalplats till Handbollsligan och när motivation, hemmaplan och klass talar åt ett håll måste jag kliva in.

Hallby -2.5 mål @1.90(3/5 units) Unibet


Larvik - CSM Bukarest, CL kl.17:00
Larvik med Kurtovic i spetsen har gått bättre än jag trodde. CSM ser å andra sidan lite blekare ut än förra säsongen, tycker Gulldén, Torstensson, mfl ser lite sämre ut i år och man spelar lite långsammare. Jag tror helg enkelt Larvik är för snabba och effektiva här.

Larvik att vinna @2.15(4/5 units) bet365


VästeråsIrsta - Rimbo, Allsvenskan kl.17:15
Viktig match kring negativt kval. Rimbo visar betydligt bättre form, senast slog man topplaget Önnered och det äg starkt. Matcherna innan det har man också sett ok ut, framför allt gör man mycket mål mest hela tiden. Jag kan inte se Rimbo gå under linan, tror även det räcker till seger.

Rimbo att vinna @2.02(3/5 units) Unibet
Rimbo över 30.5 mål @1.97(5/5 units) Unibet


Zagreb - Kristianstad, CL kl.20:00
Helt avgörande match för båda lagen. Förlust och vidare spel i CL är avlägset. Kristianstad har sett rent ut sagt dåliga ut i ligan men i de senaste två matcherna i CL mot Celje och RNL har man visat upp ett helt annat spel. Dessvärre tror jag det tar stopp här. En relativt tunn trupp som nu har skador på Moen, Sörensen och Gudmundsson. Moen är hemma medan de andra två åker med men är tveksamma. Hur som helst kommer man inte kunna stå emot Zagreb i Zagreb.

Zagreb -3.5 mål @1.90(5/5 units) bet365


Lycka till!


EDITERAD 2017-02-25 16.04:47

This is the stats tab
This is the post tip