Bra dag igår och jag tog mig återigen upp över 100 i ROI. Sollentuna och Aranäs gladde mest.

Finns några matcher i Europa idag men jag håller mig till Handbollsligan. Hammarby och RIK känns bra men håller igen lite på maxspelen idag 😊

Malmö - Guif, Handbollsligan kl.19:00
Malmö har åkt på rejäla skadeproblem den här säsongen i form av knäskador på både Månsson och Blickhammar. Det gör att man nu står med bara en högerhänt niometersspelare(Lönn) medan man har tre vänsterhänta av klass. Ska bli intressant att se hur Stian väljer att spela med dessa. Hur som helst var det tydligt senast att man kommer sakna sina skadade spelare i anfallet. Guif är även dom försvarsstarka och släpper in lite mål för att vara Guif. Jag tror inte vi får se ett målkalas ikväll. 26-22?

Under 51.5 mål @1.85(3/5 units) bet365


Hammarby - IFK Ystad, Handbollsligan kl.19:15
Vilken viktig match i botten. Vinner Hammarby har man 3 poäng ner till IFK Ystad. Då tror jag IFK Ystad åker ut, förlorar man ikväll tror jag inte man vinner 2 av de återstående matcherna. Hammarby har spelet mycket bättre på sistone där man har fått till det över hela banan mycket bättre. Senast hemma mot Sävehof var man i ledning en bit in i 2a halvlek och sen slog man Skövde borta efter en fenomenal match av Hellberg i målet. Senast höll man hyfsat jämna steg mot Guif men det saknades lite i avsluten. Om IFK Ystad spelar 7 mot 6 ikväll som man gjort på sistone tror jag Hammarby kommer utnyttja det ordentligt. Jag tror också Hammarby kommer dra upp tempot för det passar inte IFK Ystad. Jag tror det blir tydligt ikväll att IFK Ystad är sämst i handbollsligan. Jag tycker det här är dagens bästa. 31-25?

Hammarby -2.5 mål @1.90(4/5 units) Unibet


Redbergslid - Ricoh, Handbollsligan kl.19:16
31, 28, 27, 28. Det är hur många mål Redbergslid gjort i matcherna efter VM. Och då har man ställts mot seriens två bästa försvar i form av Kristianstad och Alingsås. Trots att Ricoh är ett lag som drar ned på tempot ska RIK ha goda chanser att göra 28 mål. Spelar även en mindre slant på utskåpning då RIK har riktigt bra form för tillfället. 30-22?

Redbergslid över 27.5 mål @1.93(3/5 units) Unibet
Redbergslid -6.5 mål @2.75(1/5 units) Unibet


Dagens dubbel, Handbollsligan kl.19:15
Hammarby - IFK Ystad 1
Redbergslid(-2.5) - Ricoh 1

Dubbeln @1.96(4/5 units) Unibet


Lycka till och ha en trevlig start på veckan!

This is the stats tab
This is the post tip