Tro det eller ej men OV Helsingborg och Skövde gav mig ett sammanlagt plus igår och plötsligt är spelandet lite roligare igen 😊 Nu gäller det att försöka hålla någon form av jämn nivå.

Mycket handboll idag, hämtar det mesta från vårt egna ligasystem. Nu åker vi.


Önnered - Skånela, Allsvenskan kl.15:30
Match i kampen om kvalplats till Handbollsligan. Önnered är sämst av topp-7 för tillfället. Man saknar ett par spelare men man har också sämst form, 4 raka förluster varav 2 mot sämre lag. Jag ser inte hur Önnered ska vända på detta. Skånela däremot har gått som tåget på denna sida nyår. Oddset är för bra för att låta bli, minst 50/50 för Skånela.

Skånela att vinna @2.35(3/5 units) bet365


Rimbo - Tumba, Allsvenskan kl.16:00
Rimbo har slagit betydligt bättre lag än Tumba på hemmaplan och Tumba trivs inte mot Rimbo. I höstas vann Rimbo komfortabelt borta mot Tumba och jag ser inget som talar för varför dom inte ska vinna klart idag. Båda lagen slåss kring de nedre strecken och är således motiverade. Jag tror Tumba får det riktigt svårt med Rimbos snabba och effektiva handboll. Dagens bästa.

Rimbo -2.5 mål @1.85(5/5 units) bet365


Dagens Dubbel, kl.16:00
Rimbo - Tumba 1
Hisingen/Torslanda - Kärra 1
Rimbo nämnd. Hisingen/Torslanda klara för Allsvenskan vid seger. Slagit allt under våren och missar inte hemma mot Kärra.

Dubbeln @2.03(4/5 units) Nordicbet


Guif - Kristianstad, Handbollsligan kl.16:00
Kristianstad går för serieseger och då krävs seger. Kan nu fokusera fullt på ligan och behöver inte vila folk. Är alldeles för tunga för Guif.

Kristianstad -1.5 mål @1.75(4/5 units) bet365
Kristianstad -3.5 mål @2.50(2/5 units) bet365


Aalborg - Skjern, 888-ligan kl.16:10
Aalborg har i princip redan tagit hem serien. Har inte sett supertaggat ut på sistone, senast lät man Randers vara med stora delar och stjärnan Sagosen gjorde bara 1 mål. Denna Sagosen är klar för PSG till nästa säsong och frågan är om han kan hitta det där lilla extra då, iaf tveksamt i denna typ av match. Skjern visar storform och äg också högmotiverat då andraplatsen bakom just Aalborg finns inom räckhåll. Myrhol, Olsson, Söndergaard mfl visar riktigt bra form och med dagens förutsättningar ger jag Skjern iaf 60/40 och när det då betalas 2.35 åker maxinsats. Inte dagens bästa chans men däremot dagens bästa värde.

Skjern att vinna @2.35(5/5 units) Nordicbet


Enköping - Eskil, Division 1 norra kl.16:30
Eskil ser riktigt dåliga ut, saknar dessutom ett par spelare. Senast förlorade man mot Sollentuna som kom med 2 avbytare. Enköping vann senast borta mot Silwing/Troja vilket är starkt och vinner även denna i jakten på att säkra kontraktet.

Enköping att vinna @2.15(4/5 units) Nordicbet


Frankrike - Norge, Golden league kl.19:30
Dagens enda från Europa. Träningsturnering som spelas i Frankrike, därför tror jag de är lite mer motiverade då det är mkt folk på läktarna(4200 i torsdags). Såg starka ut mot Danmark senast(14-5 i ht) och bör vara favoriter enligt mig. Båda länderna testar en del nytt men Frankrike håller högre klass sett över hela lager, tycker dessutom att Norge har störst avbräck i Marit Frafjord(mittsexa/försvarsspelare).

Frankrike att vinna @2.38(4/5 units) Unibet


Lycka till och trevlig helg!

This is the stats tab
This is the post tip