Gårdagen började fint med Japan som löste spelet med 10 måls marginal. Sen följde flera spel som rök i slutminuten med nån enstaka boll, nån sån match får man räkna med men när Rimbo missar hcp med 2, K-stad med 1,Skånela och Skjern får oavgjort som underdogs.. Ja, då är det lite surt! Speciellt Skjern som har 26-23 med 3 min kvar och som lyckas tappa till 26-26 var riktigt jobbig.

Ny dag och nya tag. Hittar en del spel ute bland landskamperna idag.


Tyskland damer - Sverige damer, Träningsmatch kl.14:00
Retur från igår. Tycker Sverige såg bra ut. Men nu är vi Tyskland och det är något annat. Bra chans till revansch för Tyskland på hemmaplan.

Tyskland damer @1.80(4/5 units) Unibet


Rumänien damer - Spanien damer, Träningsmatch kl.15:00
Rekade den här i fredags. Rumänien ledde i 45 min. Till över 3 ggr måste jag bara testa igen när det var så nära i fredags!

Rumänien damer @3.35(2/5 units) Nordicbet


Hallstahammar - Brännan, Division 1 norra kl.16:00
Viktig match kring kvalstrecken i botten. Brännan hittar inte många rätt just nu, Hallstahammar har ryckt upp sig lite och slog Enköping näst senast medan man höll hyfsat jämna steg med Mantorp senast. Hemmaplan talar också för Hallstahammar som ska vinna här.

Hallstahammar @1.70(4/5 units) Nordicbet


Tyskland herrar - Sverige herrar, Träningsmatch kl.17:00
Returmöte där Sverige vann igår. Det berodde väldigt mycket på att Palicka var över 50% i första halvlek. De här träningsmatcherna är bara för spelare från Bundesliga vilket gör att Sverige bla saknar Nielsen, Tollbring och Lagergren. Dessutom är inte Ekberg eller L. Nilsson med, det är alltså ett helt nytt landslag där det testas en del nytt. Tyskland närmade sig under hela matchen igår och idag när matchen spelas i Tyskland kommer vi få se ett helt annat hemmalag. Gensheimer som spelar i PSG saknas men Tyskland har väldigt många bra spelare och man kommer inte tillåta 2 raka förluster. Dagens bästa!

Tyskland herrar -2.5 mål @1.80(5/5 units) bet365
Tyskland herrar -4.5 mål @2.60(2/5 units) bet365


Dagens dubbel, Handbollsligan kl.17:00
Ibland är en svennebanan-dubbel det bästa spelet. Alingsås nämner jag nedan. Ystad har sett bättre ut efter VM, har också fått tillbaka skadade spelare i form av Borgstedt och Gustavsson som varit långtidsskadade. Idag är ev. Kim Andersson tillbaka också. Jag tycker man ska ha bra chans att städa av Aranäs och jag ger den här dubbeln väldigt goda chanser.
Aranäs - Ystads IF 2
Hammarby - Alingsås 2

Dubbeln @1.91(5/5 units) Nordicbet


Hammarby - Alingsås, Handbollsligan kl.17:30
Alingsås kan gå upp i serieledning vid seger. Att hamna topp-2 blir mycket viktigt, troligtvis slipper man Kristianstad innan en ev. final och man får dessutom hemmaplansfördel i en ev. semifinal. Hammarby är i praktiken klara för kval, IFK Ystad tar aldrig 5 poäng på de återstående matcherna. Alingsås alltså lite mer motiverade, besitter dessutom en betydligt högre klass och ska bara springa över Hammarby.

Alingsås -3.5 mål @1.90(4/5 units) bet365


Frankrike damer - Ryssland damer, Golden league kl.18:00
Turnering i Frankrike där båda slagit Danmark och förlorat mot Norge. Frankrike hade ledningen stora delar mot Norge men höll inte hela vägen. Jag tror Frankrike vill vinna här för hemmapubliken väldigt mycket mer än Ryssland. Man har också kvalitén att göra det, båda testar en del nytt men Frankrike har klass rakt igenom. Vinner här.

Frankrike damer -1.5 mål @1.90(4/5 units) bet365


Lycka till!

EDITERAD 2017-03-19 15.11:18

This is the stats tab
This is the post tip