Gillade det jag såg av Kristianstad igår. Dom satte ned foten och visade den kvalité som dom visat i CL hela året. Tror Kristianstad gör rent hus fram till SM-guldet nu. Däremot gillar jag inte när jag själv ska in och peta på U21 matcher på andra sidan jorden men vi tar med oss maxspelet från igår och går vidare.

Idag är det väldigt mycket handboll, hittar inte jättemånga matcher av värde men har plockat ut några som jag tycker är riktigt bra.


Boden - Hellton, SHE kl.15:00
Tycker det här är dagens bästa. Boden visar bra form och över tydligast bäst av bottenlagen för tillfället. 3 segrar på 5 senaste varav den senaste hemmamatchen slutade med seger mot VästeråsIrsta, starkt! Matchen är viktig för en lättare lottning i kvalet därav ett lika högmotiverat hemmalag som bortalag. Jag ser inte hur Boden inte ska fortsätta på den inslagna vägen som de haft på senare.

Boden -1.5 mål @1.76(5/5 units) Unibet


Zagreb - Veszprem, CL kl.18:00
Veszprem kommer ta detta dubbelmöte, helt klart. Vågar inte mig på hcp på bortaplan, däremot är jag helt övertygad om att man löser linan oavsett resultat.

Veszprem över 25.5 mål @1.80(4/5 units) Unibet


Dagens dubbel, kl.15:00
Boden - Hellton 1
Zagreb - Veszprem 2
Båda lagen är nämnda. Boden är bäst av botten-4 just nu. Nu är det allvar i CL, då sparar inte topplagen på något. Tror Veszprem vill ha med sig ett bra resultat hem till Ungern och ska bara vara bättre här.

Dubbeln @2.21(4/5 units) bet365


Porto - Midtjylland, EHF-cupen kl.19:00
Detta Mitdjylland verkar inte ha någon hejd på förlustraden. 10(!) raka förluster i ligan och 3 raka förluster i EHF-Cupen talar sitt tydliga språk. Midtjylland missar slutspelet i Danmark och visst är det här sista chansen att förlänga säsongen men jag kan inte se hur man ska lyckas med det med så dåligt självförtroende. Porto har 27 raka hemma i ligan så där finns det självförtroende. Laget består av portugiser kryddat med några vassa kubaner, Portugisisk handboll är på väg framåt och det är Porto en stor del av. Porto slog Granollers hemma senast och måste vinna här för att ha chansen på avancemang, tycker man ska ha bra chans här så som formraderna ser ut. Jag tvekar inte.

Porto -2.5 mål @1.72(5/5 units) Unibet
Porto över 28.5 mål @1.71(3/5 units) Unibet


Lycka till!

EDITERAD 2017-03-25 15.50:51

This is the stats tab
This is the post tip