3 av 6 igår och trots att maxspelet Lugi bommade hcp-spelet blev det lillplus. Lugi gör en kass match där Jeppson hade 2 mål på 12(!) avslut om jag läste rätt i statistiken. Med de siffrorna är de sjukt att Lugi vann över huvudtaget.

Hittar några spel som känns riktigt bra även idag.


Tyresö - Karlskrona, kval till Handbollsligan kl.18:00
Det blev tydligt igår när Hammarby och Aranäs vann att de allsvenska lagen får det jobbigt i kvalet. Karlskrona har ändå fler spelare av bra klass och har dessutom fått tillbaka några skadade spelare på sistone. Tycker helt enkelt de ska vara lite större favoriter.

Karlskrona att vinna @1.85(4/5 units) bet365


Kristianstad - Guif, kvartsfinal kl.19:00
Kristianstad växlade verkligen upp hemma i seriespelet efter uttåget i CL. Man visade att man är bäst och att man är laget att slå. Jag tror vi får se ytterligare en växel här. Guif är helt ok men har självklart inget att hämta här, har även Daniel Ekman skadad resten av säsongen. Skulle bli oerhört förvånad om det inte blir 3 raka här och jag ser en överkörning framför mig ikväll.

Kristianstad -2.5 mål i HT @1.80(5/5 units) bet365
Kristianstad -5.5 mål @1.93(4/5 units) Unibet
Kristianstad -7.5 mål @3.10(1/5 units) Unibet


Montpellier - Paris, Franska ligan kl.20:45
Trean Montpellier mot serieledarna Paris. Paris är ett världslag men Montpellier är inte alls dåliga och har även de ett gäng världsstjärnor(om än inte lika många). Montpellier slog ut Kielce i CL och visade därmed sin klass. Här tror jag också man är mer motiverade än Paris då man slåss om tredjeplatsen medan Paris fortfarande leder serien vid en ev. förlust. När man dessutom möter ett storlag på hemmaplan blir man extra taggad och jag hoppas det kan hjälpa mitt spel. Paris är rättmätiga favoriter men tror Montpellier kan hålla detta jämnt.

Montpellier +2.5 mål @1.80(3/5 units) Unibet


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip