Kristianstad löste livespelet med 8 bollars marginal, 8 bollar blev sen felmarginalen på Chile i U19-matchen.. Hoppas inte ngn hann följa den 😊

Idag startar kvartsfinalerna i Champions League för herrar, högintressant! Finns en del annat ute i Europa idag men för tillfället håller jag mig till CL.

Flensburg - Vardar Skopje, CL kvartsfinal kl.17:30
Tufft möte där jag definitivt tror att Vardar är starkare sett över 2 matcher. Jag tycker också Flensburg blivit lite stora favoriter här. Flensburg kom 4a i sin grupp medan Vardar tog hem sin och stod då över åttondelsfinalen. Flensburg slog där ut Brest efter 2 tuffa matcher. Hemma vann Flensburg med 28-26 vilket inte imponerar jättemycket på mig, Vardar är betydligt starkare än Brest. Vardar vann också nyligen Seha-league och i finalen vann man imponerande mot Veszprem. Flensburg har också matchats tuffare i ligan än vad Vardar gjort, helt enkelt för att Bundesliga är världens tuffaste handbollsliga. Tror som sagt på en jämn match och Flensburg gynnas såklart av hemmaplan men den här oddsskillnaden tycker jag inte är rimlig. Tror också att målvakterna, Andersson i Flensburg och Strbik i Vardar håller ned siffrorna. Låter bli underspelen och spelar istället att inget lag gör 30 mål.

Vardar Skopje +2.5 mål @1.72(5/5 units) bet365
Inget lag gör 30 mål @2.20(4/5 units) bet365
Vardar Skopje att vinna @3.50(1/5 units) bet365


Veszprem - Montpellier, CL kvartsfinal kl.17:30

Veszprem slog enkelt ut Zagreb medan Montpellier slog ut Kielce vilket var starkt. Ingen jätteskräll enligt mig då man har riktigt bra spelare i tex Dolenec, Guigou och Porte. Men Veszprem är självklara storfavoriter att ta sig till final four. I dessa dubbelmöten gäller det också att inte slå av på takten, varje mål till returen är viktiga. Därför tror jag inte vi får se att det öppnar upp sig i slutet på matchen vilket är vanligt annars om något lag leder med 3-4 mål. Veszprem har ett mycket bra försvar med Nagy i mittlåset och där bakom har man 2 starka målvakter. Jag tror inte vi får se ett målkalas och väljer att gå på underspelen istället för att hitta något hcp-spel.

Under 55.5 mål i matchen @1.95(3/5 units) bet365
Inget lag gör 30 mål @2.50(1/5 units) bet365


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip