Trots Redbergslids kollaps sista 10 min och trots att Barca förlorade mot Kiel som dagens bästa slutade dagen med 3 units plus efter totalt 5 av 10. Helt ok med tanke på missarna. Jag slängde dessutom ut en rek på Arameiska/Syrianska som vann till 8ggr men den hamnar utanför spelboken.

Nog babblat om det, idag ska vi försöka utöka kassan lite till.

Ystads IF - Lugi, kvartsfinal kl.19:15
Tycker fortfarande inte Lugi fått ut den kapacitet man har. Sett till hela säsongen är Lugi ett bättre lag och ska inte betala över 2 ggr enligt mig. Tycker dock att matchens bästa spel är målskyttespel på Jeppsson. Han tog över straffarna i slutet på förra matchen och bör vara förste straffskytt ikväll. Han hamnar säkert på dryga 10 avslut i övrigt också så han har stora chanser att lösa linan enligt mig.

Jeppsson över 5.5 mål @1.75(4/5 units) Nordicbet
Lugi att vinna @2.28(3/5 units) Nordicbet


Midtjylland - Copenhagen, Semifinal Danmark damer kl.20:30
Copenhagen slog ut Silkeborg-Voel i kvartsfinalen medan Midtjylland gick direkt till semifinal. Istället har man matchat genom att spela kvartsfinal i CL mot Vardar, ett Vardar som är riktigt stjärnspäckat och där man stod upp väldigt bra(förlust med 2 mål i båda mötena). Tar Midtjylland med det spelet till detta möte spelar man Copenhagen av banan och jag ser inte varför det inte ska hända.

Midtjylland -2.5 mål @1.70(5/5 units) bet365


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip