Plus i torsdags där Vitryssland gladde till 3.30. Lite tråkigt med Ungern till samma odds som åkte på en kvittering i slutsekunden.

Idag lördag hittar jag inte mycket spelvärde i EM-kvalet, rättmätiga favoriter i de flesta fall. Tror Sverige kör över ett blekt Ryssland igen och Frankrike tar revansch på Norge. Sen hittar jag lite spel i damernas final-four.

Budocnost - Györi, Semifinal CL kl.15:15
Final-four för damerna och detta spelas i Ungern vilket såklart är stor fördel Györi. Budocnost lekte bort ett skadeskjutet Larvik i kvartsfinalen, ett Larvik som kom med 3 avbytare till bortamatchen så den segern såg bättre ut än den var. Budocnost lever på 2 spelare, Neagu och Bularovic och det ska inte hålla mot Györi som staplar upp världsstjärnor på alla positioner. Hemmaplan och en större bredd ska fälla avgörandet här. Jag går på hcp istället för den raka segern.

Györi -1.5 mål @2.00(4/5 units) Unibet


Sverige - Ryssland, EM-kval kl.17:15
Sverige mosade Ryssland borta. Ryssland som saknar några spelare ser svagare ut än på många år. Sverige spelar inför fullsatta läktare i Linköping vilket gör att man kommer spela på hela matchen. Tror det blir tvåsiffrig seger idag. Dagens bästa.

Sverige -6.5 mål @1.88(5/5 units) bet365
Sverige -3.5 mål i HT @1.80(4/5 units) Unibet


CSM Bukarest - Vardar, Semifinal CL kl.17:45
Vardar imponerade inte mot Midtjylland i kvartsfinalen. CSM imponerade däremot stort mot Ferencvaros och Per Johansson verkar ha fått ordning på bitarna, framför allt bakåt. Vågar inte gå på rak seger men ett par bra spel tycker jag mig ha hittat.

Vardar under 26.5 mål @1.89(4/5 units) Unibet
CSM Bukarest +0.5 mål @2.00(3/5 units) bet365


Frankrike - Norge, EM-kval kl.18:00
Norge vann hemma i veckan. Frankrike har ett bra lag denna samling och jag tror inte man ger Norge mer luft under vingarna. Hemma ska man bara vara starkare.

Frankrike -3.5 mål @1.72(4/5 units) Unibet


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip