Kristianstad hittade inte rätt senast, inte mycket att säga om då Ystads IF visade att man kommer väldigt långt i handboll på ren offervilja i försvarsspelet. Speciellt då detta kombinerades med ett grymt målvaktsspel av Anders Persson. Hatten av!

Idag går jag på underdogs rakt av, tycker favoriterna blivit för stora favoriter.


Kiel - F.Berlin, Bundesliga kl.15:00
Match mellan 3an Kiel och 4an F.Berlin som är extremt viktig. Matchen gäller en CL-plats och just nu skiljer det 1 poäng mellan lagen. Kiel vet vi har ett bra lag, det har dom alltid men F.Berlins upplaga är inte mycket sämre. Kiel har haft problem med betydligt sämre lag än Kiel och tycker den här linan är väldigt generös.

F.Berlin +2.5 mål @1.95(4/5 units) Unibet


Alingsås - Sävehof, Semifinal 3 kl.16:10
Jag tror Alingsås är lite skakade efter senaste matchen där Sävehof vann komfortabelt. Alingsås har mer spets i Claar/Konradsson men Sävehof har en större bredd med 6 niometersspelare som alla kan leverera. Alingsås har det ganska tunt bakom de just nämnda på V9/M9. Dessutom saknas försvarsklippan Teern som missar resten av slutspelet, tittar man på match 1 och match 2 är det väldigt stor skillnad på Alingsås försvarsspel när Teern är med(match 1) och när han inte är med(match 2). Enligt mig är den här matchserien 50/50 just nu och oddsen är helt skeva enligt mig. Hcp på Sävehof blir dagens bästa.

Sävehof +2.5 mål @1.88(5/5 units) bet365
Sävehof över 24.5 mål @1.95(3/5 units) bet365
Sävehof att vinna @4.00(1/5 units) bet365


Ribe-Esbjerg - Skjern, Semifinal 2 Danmark kl.16:10
Skjern vann en jämn match hemma med 2 mål. Ribe-Esbjerg visade i slutspelsgruppen att man håller hög klass och har bra form. När man nu var nära borta ser jag inte varför Skjern ska vara så stora favoriter på Esbjergs hemmaplan. Värde på hemmalaget.

Ribe-Esbjerg att vinna @3.30(2/5 units) bet365


Trevlig söndag!

This is the stats tab
This is the post tip