Utöver Montenegro som jag tror kan skrälla tror jag på 3 favoritsegrar ikväll. Tycker alla är välmotiverade och 2.10 på trippeln känns bra! För första gången får en trippel MAXINSATS av mig.

Rumänien - Kroatien 1(kl.18:30)
Rumänien har spelat riktigt bra och överraskat på mig. Man har hittat ett mycket bättre spel än i OS och man står inte och faller med storstjärnan Neagu i anfallen utan fler bidrar. Men trots att man pressade Norge och slog Ryssland behövs en seger ikväll för att vara säker på avancemang. Kroatien behöver vinna med 6 mål att vara helt klara, vid vinst med färre mål krävs att Ryssland tar poäng av Norge(då är Rumänien utslagna). Detta känns inte troligt, Rumänien tror jag tar ledningen direkt och sen är EM över för Kroatien.

Danmark - Tjeckien 1(kl.20:30)

Tjeckien kan nog vara lite för nöjda över sin prestation hittills vilket jag tror gör det lite lättare för Danmark ikväll. Tjeckien är klara för nästa gruppspel vilket är en skräll i sig och är som sagt mer än nöjda med det. Tjeckien är inget lag för semifinalen men det är däremot Danmark och då är 2 poäng ikväll mer än nödvändiga. "Hemmaplan" i Malmö, högmotiverade, 2 segrar i ryggen och ställs mot ett lag som jag hoppas är lite "mätta". Känns klar!

Norge - Ryssland 1(kl.20:30)

Trodde inte innan EM att jag skulle reka Norge till 1.33 mot Ryssland. Men Ryssland har sett riktigt bleka ut, visserligen är en del spelare från OS borta men så här blekt trodde jag inte det skulle se ut. Norge är också riktigt revanschsugna efter förlusten mot Ryssland i OS och det tror jag kommer synas ikväll. Innan EM va jag inne på att Ryssland skulle gå till final, det är jag inte längre! Heja Norge!

Trippeln @2.13 känns bra, MAXINSATS(5/5 units)

Lycka till!

EDITERAD 2016-12-09 16.10:19

This is the stats tab
This is the post tip