Dags för ännu en rek. Idag hittar jag ett spelet i handbollen återigen och Champions League. Kadetten gästas av Dinamo Minsk.

Det schweiziska laget Kadetten var på besök i Vitryssland för en vecka sedan. Då skrevs slutresultatet till 33-23 till Minsk. Kadetten hade inte mycket och säga till om.

I den inhemska ligan går det bra för Kadetten. En tredjeplats efter 11 matcher med ett facit på 7-1-3. Dock är den ligan inget jämfört med Europas bästa lag.

Det ser vi även på gruppen i CL där Kadetten har plockat en vinst på fem matcher. Medans Dinamo har ett facit på 2-1-2.

Dinamos förluster kom mot Barcelona med uddamålsförsluten som ska ses som ett riktigt bra resutat, Barcelona är förmodligen ett top 4 lag även i år när det ska sammanfattas i CL. Den andra förlusten kom mot det tyska topplaget Fuchse Berlin. Båda förlusterna på bortaplan dessutom.

Kadettens seger kom mot Zagreb efter en jämnmatch där Zagreb likagärna kunde dragit längst strå (28-27)

Kadetten har självklart chans att avancera, men mycket ska till. Och en seger idag blir nästan ett måste.

Dinamo Minsk vill säkert säkra upp sin tredjeplats och möjligtvis ge Fuchse en rejäl match om andra platsen om de tappar någon poäng.


Rak seger ger 1.65 i skrivandes stund, vinner man med tio mål ska man inte falla platt en vecka senare och inte lyckas vinna med liknande marginaler.

Minsk är ett mer komplett lag och Pavel Atman kommer bli för svår och stoppa som han även var på hemmaplan, där stänkte han dit sju mål. Dock får man hålla koll på Stojanovic i Kadetten som är en spelare med bra kapacitet.


Jag spelar Dinamo Minsk -1,5 @ 2.00

This is the stats tab
This is the post tip