Underskattade Sverige Slovenien? nä inte direkt för Slovenien spelade faktiskt jävligt bra. Underskattade jag Slovenien? ja, så inåt helvete så idag är det skämskudde för handbollstoken.

Min ROI är för första gången under 100% och jag har en del att bevisa för det har varit undermåligt sista tiden från min sida. Vart vänder man sig då när man är på botten och vill ha något stabilt att spela på, jo till allas vår vän Trefilov! :)

Ryssland såg stabila ut i premiären, man har den största bredden i damhandbollsvärlden och man spelar en väldigt snabb och offensiv handboll. Rumänien höll det jämnt mot Norge men av det jag såg så såg det mest ut att bero på att Norge gjorde en svag match. Att Norge bara gjorde 23 mål på Rumänien tror jag gör att linan är relativt låg ikväll och det tänkte jag ta betalt. Ryssland gör 30 mål på vilket lag som helst, jag ser inte varför de inte skulle göra över 28.5 på Rumänien och när oddset är 2.08 tvekar jag inte en sekund!

Enligt mig ska Ryssland vinna den här matchen 8 el 9 gånger av 10 och därför tycker jag både 1.40 på seger och hcp-spelen är mer än spelvärda. Jag går på en lite högre lina med högre odds, hoppas på att Ryssland kör matchen tidigt och att Rumänien sen fokuserar på den avgörande matchen mot Kroatien.

Ryssland över 28.5 @2.08 spelas med MAXINSATS(5/5 units)

Ryssland -3.5 @2.28 spelas med medelinsats(3/5 units)

På dom nu Trefilov!

This is the stats tab
This is the post tip