Speltips

Speltips Sverige-Bahrain

Sport: Handboll Spelstopp: 2017-01-13 17:30 Spela här

Speltips Sverige-Bahrain
Land: Frankrike Liga: VM
Odds: 2.10 Speltips: Sverige -7.5
2017-01-13 17:30 Sverige-Bahrain Sverige -7.5 2.10 Gamblern

OBS Spelstopp 17:45!

Sverige krossade Chile i ett genrep nyligen då man vann med 17 bollar. I VM´s inledningsmatch ställs man mot ett Bahrain som i princip går att jämställa med Chile, något bättre. Bahrains resultat mot ett fullkomligt omotiverat Danmark i OS kvalet går inte att jämföra med den match som nu kommer att spelas då Danmark redan var klara!

Den här upplagan av svenska landslaget anser jag vara av den sorten att dessa matcher vinner man både enkelt och stort, medan man får det svårare att vinna mot jämnare lag men där man ändå är favorit. Som vanligt kan det dock vara vanskligt med handboll och mästerskap då de bättre lagen kan slå av på takten då målskillnaden börjar rinna iväg då det är en lång turnering (förhoppningsvis).

Med det i bakhuvudet så hålls insatsen ner en aning och landar på 4/10 U.

Tillägg: Såg att handball-planet rankar Bahrain näst sist i hela VM för Angola men efter länder som Chile och Japan.... http://www.handball-planet.com/hp-wch-2017-prediction-spain-and-germany-to-attack-france-for-the-gold/

Rygga på egen risk! ;)

Gamblern - 13 Januari, 2017, 08:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Gamblern - 2017-01-13 13:31:24

Kan tillägga att Bahrain förmodligen kommer att köra sitt 3-3 försvar vilket Sverige förhoppningsvis kommer att kunna låsa upp relativt enkelt. Än bättre blir det när jag börjat få svar från en vän med hyfsat god insyn i hur Bahrain spelstil kommer att se ut då han har känningar inom handbollen. Han säger att Bahrain är ett lag som kan skjuta lite när som helst, vilket kan vara jobbigt att möta men sällan vägvinnande sett över 60 min men den BÄSTA INFON är att de tydligen ska vara riktigt dåliga på att springa hem vilket borde gynna Sverige och denna lina rejält!

Gamblern - 2017-01-12 23:14:44

Polen +3,5 satt med lite marginal tack vara storspel av keepern, dock var Norge bedrövliga som jag förutspådde.

Nu till tillägget i denna rek, såg att handball-planet rankar Bahrain näst sist i hela VM för Angola men efter länder som Chile och Japan....