Sverige ställs mot Holland i bronsmatchen efter att Sverige förlorat rysaren mot Frankrike med 24-22. Det blev en mer klar förlust för Holland i den andra semifinalen mot Norge. Skrevs till 32-23 och Holland var aldrig riktigt nära.

Sverige har gjort en mycket bra turnering och efter plumpen i första matchen mot Polen har det sett väldigt bra ut. Var så nära att skrälla mot Frankrike men rutinen tog ut sin rätt. Pineau fick med sig två offensiva fouls i slutminuterna och gjorde dessutom 23-22. Det gäller att ladda om för Sverige och eftersom en medalj för det här laget hade betytt så mycket så tror jag motivationen finns där.

Jag siktar in mig på ett överspel på den svenska stjärnan Natalie Hagman. Hon spelar högernia och har ett mäktigt skott med sin vänster. Mycket anfallsspel sker kring henna och Bella Gulldén. Hagman är dessutom andra straffskytt. Bella är första men när hon missar en straff så kommer Hagman få chansen. Hagman kan också spela högersexa. Är grymt snabb och det är henne man söker när man får chansen att kontra. Hon hade överlägset mest speltid i semifinalen mot Frankrike. Över 56 minuters speltid och på det gjorde hon åtta mål mot ett av världens bästa försvarsspel. Holland har inte samma kvalité i sitt försvar och det kan vi också se när bolagen satt Ö/U. Mot Frankrike var linan på Ö/U 50. Nu mot Holland så ser vi en lina på 57 mål.

Jag håller med bolagen i att det blir mycket mål i den här matchen. Två lag som gillar att sätta igång bollen snabbt och får vi det spelet så tycker jag att överspelet på vår bästa målskytt ska ha bra chans.

Jag spelar Natalie Hagman över 4,5 mål @1.85 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip