Sirius att besegra AIK till 2,55 spelas.

AIK tre senaste matcher.

AIK - Falun 3-7
Storvreta - AIK 10-3
AIK - Örebro 4-8

Sirius - Storvreta 4-5 efter sd
Sirius - Thorengruppen 8-2
Örebro - Sirius 10-9

AIK förlorade återigen hemma i Solnahallen i söndags när Falun kom på besök. Det gör att laget fortfarande inte tagit poäng än på hemmaplan. Att AIK släpper in mycket mål är inte direkt någon nyhet om man följde laget förra säsongen. Men eftersom man sade att man hade tränat defensiven under försäsongen så är jag tveksam till hur bra AIK är. Inte bara att man släpper in mål utan även på hur man gör det. I nuläget krävs det inte mycket av motståndet för att skapa lägen och det är en stor varningsflagga. När dessutom inte offensiven är så vass som den var förra säsongen är jag tveksam till hur säsongen blir för detta AIK.

Sirius har ett helt okej lag som kommer kämpa om en slutspelsplats. En tung förlust i derbyt senast men efter att ha kvitterat i slutminuten får man vara ganska nöjda med en poäng. Joakim Olsson ser ut att vara i form med 1+2 mot sin gamla klubb. Nu är han tillbaka i Solnahallen för första gången sedan han själv bar den svartgula tröjan och det är i stort sett poänggaranti på hans klubba i den här matchen.

Jag tycker Sirius har startat säsongen på en positivt sett och i min bok så ska man vara favoriter trots bortaplan.
Eftersom AIK släpper in så många mål så tycker jag det finns tillräckligt mycket värde i ett överspel på Sirius till över dubbla degen.

Jag spelar Sirius rak till @2.55 med 4u.
Klickar öven Sirius Ö5,5 mål @2.04 med 4u. Båda spelen är tagna hos Nordicbet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip