AIK fortsätter sin kamp mot slutspel när laget tar emot Team Thorengruppen hemma i Solnahallen.

AIK att göra minst 7 mål spelas.

Lagens tre senaste matcher:

Sirius-AIK 2-7
Storvreta-AIK 8-4
AIK-Mullsjö 6-9

Thoren-Dalen 5-4
Thoren-Helsingborg 7-6
Falun-Thoren 8-2

AIK fortsätter att imponera på mig. Hade själva satt sitt mål med att bara klara sig kvar. Nu efter en ny mycket stark vinst mot Sirius på bortaplan med 7-2 finns laget på en slutspelsplats. Nu vill man såklart ta en slutspelsplats och förlänga säsongen ytterligare. Det har blivit mycket mål när AIK spelat och matcherna mot Thorengruppen har inte varit något undantag. Hemmamötet i Solna vann man med 8-4 sen uppe i Umeå blev det vinst till Thorengruppen med 7-5. Första halvan i den matchen spelade AIK nog sin sämsta innebandy den här säsongen. Det var riktigt uselt men man ryckte upp sig och kom ikapp. Sen kunde dock Thorengruppen göra mål i slutet i powerplay.

Thorengruppen är även dom ett lag som har imponerat på mig. Man har 7 poäng ner till nedflyttningen och enligt tränaren så har man redan klarat nytt kontrakt. Man vann derbyt mot Dalen i söndags och laget kommer till den här matchen med ett bra självförtroende och kan nog vara rätt så avslappnade när man spelade i söndags och vann samt att då tränaren redan tagit för givet att man kommer hålla sig kvar.

AIK har mycket mer att spela för och är i grunden ett bättre innebandylag. Nu spelar man även i svårspelade Solnahallen. Inte det vanliga golvet som finns i andra hallar utan det är parkett, vilket gör att det går väldigt fort för bollen.

Jag spelar AIK Ö6,5 mål @1.75 hos Nordicbet med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip