Att AIK vinner med minst två mål spelas.

Efter nästan halva serien spelad så har tabellen satt sig och det här är oerhört viktig match i botten. Det är AIK, Örebro, Sirius och Thorengruppen som har en bit upp till övriga lag. Örebro - Sirius skall också ställas emot varandra idag. Skulle det vilja sig illa för Thorengruppen så kan det vara åtta poäng upp till säker mark, och med tanke på att laget tagit sju poäng hittills så kan det bli svårt att fylla den luckan.

AIK har ett ungt lag och jag har spelat emot laget flera gånger med framgång. Ser lite tunna ut i vissa matcher och släpper in för lätta mål bakåt. Spelade senast mot det andra Umeålaget - Dalen - som man så när kunde tvåla dit. Med sju sekunder kvar kvitterade Dalen och kunde sedan vinna på straffar. När dessa lagen möttes uppe i Umeå vann AIK med 8-2 och gjorde en stabil insats.

Thorengruppen måste börja vinna nu. Två vinster på femton matcher håller inte. Enligt mig så finns inte riktigt den spetskvalitén som övriga lag har i SSL. Laget spelar ofta bra och hänger med i matcherna en lång stund men när det ska avgöras i sista perioden så känns det som att kvalitén tar ut sin rätt. Som mot Falun och Storvreta. Visst, det är de två bästa lagen i serien men man hade ledningen i båda matcherna men knöt inte ihop säcken. 4-4 inför sista mot Falun blev 5-8. Ledningen mot Storvreta med 5-2 inför sista slutade 5-10 i baken.

Jag tycker målgörarna finns i AIK och på parketten i Solna är man duktiga. Det är dags för dessa herrar att visa vägen idag och ta AIK upp på säker mark.

Jag spelar AIK -1,5 @1.95 hos Coolbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip