Giganternas kamp när Falun - Storvreta ställs emot varandra.

Ettan och tvåan i serien. På pappret de två bästa lagen och mycket talar för att vi har just dessa två lag i en final till våren.

Falun går för sjunde raka när Uppsalalaget kommer på besök. Men här kommer man ställas rejält på prov. Falun har en offensiv som är helt galen. Man är såpass mycket bättre de sämre lagen i serien att man gärna släpper lite på defensiven för att man vill bjuda upp och chansa på att man snor bollen och kan få kontra istället. Vi såg det senast mot AIK. Ingen jättematch från Faluns sida men laget höll AIK på avstånd och tog en ny trea.

Storvreta är lite samma sak. Dessa lagen håller en klass högre än resten och det gör att man har en tendens att slappna av i matcherna. Oftast därför vi har många målrika matcher när lagen spelar. Men undantag är när lagen möts. Spelarna har koll på varandra och har en respekt som man egentligen bara visar när de står på samma plan. Med hårda drag är dessa två lagen det svenska landslaget. Visst, det finns en-två spelare i andra lag men dessa lagen har mer än en handfull spelare som tas ut till landslaget.

Lagen tar ofta ut varandra och det brukar inte bli så roligt att se på eftersom man inte vågar spela den svåra passen för att man är rädd för att åka på en kontring emot sig. Spelade det här spelet i höstas när lagen möttes, och då slutade det 3-3. Tror på något liknande nu.

Jag spelar under 11,5 mål @1.80 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip