Måste återigen gå emot mitt kära Hagunda då man står som alldeles för stora favoriter. Vi kliver in med 4u hos Coolbet .

Jag kan säga så här. Inför säsongen var Gävle topptippade i serien tillsammans med Djurgården. Hagunda var rankade absolut sist. I premiären möttes dessa två lag och då stod Hagunda i över 7x. Med andra ord otroligt lågt odds på Gävle.

Nu vänder serien och givetvis är det nya förutsättningar. Hagunda har efter halva säsongen en förstaplats på 24p och Gävle en femteplats på 17p.

Jag åkte till Gävle och bevittnade premiären och det var ett tight Hagunda som till slut vann med 3-4 trots en större Gävledominans. I grund och botten är Gävle bättre rent innebandymässigt men Hagunda visar upp en bra defensiv och man är riktigt bra tränade för att orka detta defensiva arbete i 60 minuter.

Hagunda har väl en ”sämre” period nu med 2 försluter på de 3 senaste matcherna och det mot lag som är snarlika Gävle, om inte sämre. Gävle har saknat Lundgren de senaste matcherna men man har flera bra poängsprutor i laget och dessa kommer hota rejält mot Hagundas målbur.

Trupperna kan uppdateras närmare matchstart på fredagskvällen*

Coolbet sticker ut enormt mot de andra bolagen och jag ser ett jättevärde i 2,90 då jag tror/vet att Gävle tar denna match mer än hälften av gångerna. Jag kliver in på raka tvåan utan att tveka då oddset är fantastiskt.

This is the stats tab
This is the post tip