Dags för säsongen andra Skånederby. Tror på en liknande match som vi hade i Helsingborg.

Lagens tre senaste matcher.

Pixbo - Höllviken 2-3
Storvreta - Höllviken 9-3
Höllviken - Thorengruppen 10-4

Helsingborg - Örebro 6-2
Helsingborg - Storvreta 5-4
Thorengruppen - Helsingborg 6-7

Höllviken spelar på bra och vågar spela med ett stort självförtroende. Visade prov på detta när men besegrade, säsongens överraskningslag, Pixbo på bortaplan med 3-2. En mycket fin och viktig skalp, vilket gör att man fått lite andrum ned till nedflyttningsstrecket. På hemmaplan vill man inte ha någon innebandy där det vänder hela tiden och det bjuds på lägen till båda lagen. Ska vara kontrollerat och det märks i matcherna man spelat. Senaste fem hemmamatcherna har det blivit färre än 11 mål i fyra av dem. Det var i den senaste matchen mot Thorengruppen som det rann iväg massa mål i sista perioden.

Helsingborg kommer från en stabil insats senast mot Örebro. Visade direkt att man är ett bättre lag och spelade på resultatet (4-0) som man hade efter första perioden. Senaste sex matcherna som Helsingborg har spelat har underspelet hittat hem fem av gångerna.

När lagen möttes i Helsingborg slutade det med 5-3 till hemmalaget och det känns ganska troligt att vi får samma resultat idag, men vem som vinner med det överlåter jag till någon annan.

Jag spelar under 10,5 mål @1.72 hos Unibet med 4u.

This is the stats tab
This is the post tip