1. IBF Falun (+63) 50p
...
8. IBK Dalen (-6) 31p

Inbördes möten 17/18:
IBK Dalen v IBF Falun 0-8
IBF Falun v IBK Dalen 6-3

Den vankas fullsatt i Falun då sponsorerna bjuder på inträdet ikväll mellan Falun och Dalen. Dock så är det två lag som har problem med laguppställningen. Det gör att man måste formera om sina femmor och i Falun måste man göra det rejält.

Falun är inne i en svacka då man senast bara vann i förlängning mot jumbon Team Thoréngruppen (5-4) och innan det fick man stryk mot Sirius med 6-3. Mycket har berott på skador och idag har det blivit värre. Man saknar fortsatt världens bästa innebandyspelare Galante Carlström (28+11). Man får även klara sig utan Omar Aldeeb (20+20) samt Ciya Hajo (4+2). Det innebär att man gör en förstafemma med Enström, Adriansson och Larsson. En okej men inte ihopspelad femma. Andrafemman och tredjefemman innehåller spelare från sin division 2-lag. Ruggigt tunt i mina ögon.

Dalen får klara sig utan Åkerlund, Hedström och Sjöström för att dra några viktigare spelare. Dock har man som vanligt med sig Kronberg, Ljunggren, Rokka och Svahn. Man har även Parsjö-Tegner i målet och han kan göra strålande matcher då han är en av seriens absolut bästa målvakter.

Jag har sett Falun senaste matcher och man är inte så mycket mer än en ett mittenlag med sina avbräck. Tror tenn match kan bli jämnare än vad oddsen visar. Att Falun ska leverera framåt och krossa denna lina har jag svårt att se. Jag kliver in på IBK Dalen (+3,5) till 1,72. Spelet finns hos Coolbet .

This is the stats tab
This is the post tip