Nykomlingen Jönköping tar emot Helsingborg i eftermiddag.

Jönköping har på två spelade matcher ännu ingen poäng och även om säsongen är lång så tror jag Jönköping är väldigt ivriga för att få en första poäng, speciellt efter att ha haft en riktigt dålig försäsong. Mot Mullsjö i premiären blev det förlust med 9-6. I hemmapremiären mot Linköping blev det 3-8. Anmärkningsvärt är att det endast var 377 stycken som kom för stötta Jönköping från läktaren.

Helsingborg har spelat en match och den spelade laget så sent som i fredags. Det blev vinst med 5-3 och precis som idag spelade jag detta spelet i den matchen. Då stod det 1-0 efter första perioden. Som jag var inne på då så spelar Helsingborg gärna ett spel där man håller i bollen och letar med bra tålamod innan man chansar med ett uppspel. När laget nu spelat för två dagar sedan så tror jag att man kommer hålla nere tempo ännu mer i början för att ha kontringsspel mot Jönköpings oerhört unga lag är inget man kan vilja ha.

Jag hänger inte med i den här linan. Ö/U 3,5 fick vi knappt se förra säsongen och dem få gånger vi fick det så var det oftast runt 1,60. Det har spelats tretton matcher och det är två matcher som gått över 3,5 i första perioden. Så länge vi får den här linan så måste vi spela.

Jag spelar Under 3,5 mål i första perioden @1.70 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip