Dags för fjärde kvartsfinalen mellan Linköping-Mullsjö. Linköping vann första matchen med 3-5. Men Mullsjö har vänt och leder inför ikväll med 2-1. Det är två vinster efter sudden som gör att man kopplar ett litet grepp om semifinalplatsen.

Spelade precis det här spelet till 2.10 när Linköping som även ikväll har hemmaplan. Nu får vi 2.00 och tycker det fortsatt finns värde i det. Jag ser Mullsjö som snäppet bättre och har en liten högre högsta nivå än vad Linköping har.

Senast när lagen möttes i Linköping så saknades två viktiga spelare i Mullsjö. Palmqvist och Gillek var inte på planen. Gillek var åter med senast man möttes och enligt rapport ska nu även Palmqvist vara tillbaka. Stort plus att framförallt Gillek är tillbaka då han är viktig i avgörande moment.

Jag tycker bolagen hakar upp sig på hemmaplan alldeles för mycket mellan dessa två lag. Ja, det är skillnad att spela hemma kontra borta men att man bli en rätt så stor favorit för att man spelar hemma köper jag inte. Faktum är ju att det inte har blivit en enda hemmaseger än i den här kvartsfinalserien. En bortavinst samt två matcher som slutat lika är facit än så länge mellan lagen.

Det skiljer inte så långt mellan dessa lag geografiskt heller, därav kommer vi få mycket fans från Mullsjö som kommer och stöttar laget. Linköping själva skriver att det troligtvis inte kommer kännas som bortaplan för Mullsjö ikväll.

Dubbla degen på krysset eller Mullsjö är taget för mig.

Jag spelar X2 Mullsjö @2.00 hos bet365 med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip