Linköping - Växjö kommer bjuda på en härlig matchserie med mycket kamp och tjuvknep. Tror det här mötet går till sju matcher, där den som lyckas hålla sig kylig går vidare.

Linköping har mer poängspelare än vad man haft tidigare säsonger. Det märks när man ser till antal mål som laget gjort. Men i grunden är det är ett defensivt lag med många stora pjäser som gärna vill spela fysiskt och lite på gränsen. Kom fyra i serien och fick inte välja, utan det var bara Växjö kvar som motståndare.

Växjö tappade inför säsongen Valdemar Ahlroth till Storvreta. En sniper som skjuter på allt och som producerar mål. Den här säsongen är målskyttet snäppet sämre och man behöver mer chanser för att göra mål. När man spelar borta så läggs energin på att försvara och man gillar att kontra utan att behöva äga så mycket boll.

Kommer bli en jämn serie med tighta matcher. Troligtvis inte målfester som vi kommer bjudas på när dessa lagen möts. Det är ett litet chansspel som jag lägger här, men jag tror det har bättre chanser än 3.60.

Jag spelar X i första perioden @3.60 hos LeoVegas med 2u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip