Helsingborg gästar Mullsjö i Nyhemshallen.

Jag tror hemmalaget tar en seger och det med minst två mål.

Mullsjö började säsongen med tre poäng mot Jönköping på hemmaplan. Sedan blev det förlust efter sudden mot Pixbo på bortaplan med 5-4. I deras senaste match förlorade man med 11-7 mot Linköping. Ledde inför sista men föll ihop och förlorade sista perioden med hela 7-1. Mullsjö hade redan förra året en riktigt bra trupp och har till den här säsongen fått in landslagsspelaren Rikard Eriksson från Warberg samt Vestlund från Karlstad. Är väldigt starka på hemmaplan med en bra publik som oftast hörs i hallen.

Helsingborg är enda laget som står på fullpott i inledningen av säsongen. Men även om laget har tre raka segrar så väljer jag att gå emot laget. Helsingborg tror jag kommer kämpa om en slutspelsplats. Har varken bredden eller spetsen för att hänga med i den absoluta toppen under en längre tid.

Mullsjö har ett betydligt bättre lag på pappret och i Nyhemshallen förlorar man ytterst sällan matcher. Flesta bolagen har satt en lina på -2,5 och det känns mer rätt. bet365 väljer -1,5 och då kliver jag in.

Jag spelar Mullsjö -1,5 @1.80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip