Pixbo tar emot Jönköping i den fjärde omgången.

Lagens tre inledande matcher.

Höllviken - Pixbo 4-7
Pixbo - Mullsjö 5-4 efter sd
Växjö - Pixbo 5-2

Mullsjö - Jönköping 9-6
Jönköping - Linköping 3-8
Jönköping - Helsingborg 4-8

Pixbo har imponerat på mig i inledningen. Har sett stabila ut och trots en hel del nya nyförvärv så känns det som man har fått ihop det redan nu. Föreningen tog ett beslut att inför den här säsongen byta plats på tränarna i dam- och herrlagen. Tjusberg gick från herrarna till damerna och Jonas Eliasson gick den andra vägen. Det innebär att man får väldigt mycket mer pondus på bänken och tror att laget kommer ha nytta av just det. Första förlusten kom senast borta mot Växjö. Pixbo gjorde en bra match men Växjö är ett riktigt bra lag och när dessutom Kosonen storspelar i Växjö blir det svårt att slå dem på bortaplan. Men eftersnacket har handlat om Linus Henriksson som, medvetet eller inte, fick upp en klubba i ansiktet hos en av Växjös spelare. Han har fått sin dom som lyder åtta matchers avstängning. Pixbo har överklagat och känslan är att sista ordet inte är sagt i den historien. Hur som helst så kommer inte Henriksson till spel idag.

Jönköping tog det stora steget från Allsvenskan till SSL den här säsongen och man har visat att man inte är tillräckligt bra än så länge. Tre raka torsk för detta unga lag. Jag tror man kommer växa in mer och mer i serien och ta sina poäng men om det räcker för att hålla sig kvar håller jag öppet.

Pixbo har mer kvalité i sitt lag och med Max Wahlgren i spetsen så tror jag man kommer straffa Jönköping på hemmaplan och man löser den här linan innan 60 minuter är spelade.

Jag spelar Pixbo Ö6,5 mål @1.69 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip