Den långa väntan är över. Nu är det dags för slutspelet att dra igång.

I den tredje kvartsfinalen så valde Pixbo Mullsjö istället för Växjö. Tränaren i Pixbo resonerade som så att han inte vill möta ett svårspelat Växjö, med en målvakt så kan agera vägg i vissa matcher. Därför föll valet på Mullsjö som har sina styrkor i offensiven.

Pixbo är väl den största överraskningen i grundserien. De rutinerade började med att visa vägen och de yngre var inte sena på att haka på. Men även om man kom trea i serien så tror jag det blir uttåg, som vanligt, för Pixbo i kvarten.

Mullsjö gick ut tidigt den här säsongen med att man ska vara långt fram i vår och ta guld. I serien levde man inte upp till förväntningarna man hade. Men trots det så är man ändå femma och det är ju nu det faktiskt börjar. Det är nu man ska växla upp. Det som talar mest för Mullsjö är deras bredd och rutin när det kommer till slutspel. Att spela varannan dag tar på kroppen, och med tanke på att Mullsjö kan gå runt på lite mer folk samt att det finns mer som kan avgöra matcherna för Mullsjö, därför tror jag att man drar det längsta stråt i den här matchserien.

Det här kommer bli en jämn matchserie men när det väl kommer till kritan så är min känsla att Mullsjö är vassare. Har dessutom ett publikstöd som är bäst i serien. Räknar med slutsålt i Nyhemshallen varje match framöver. Svenska Spel har satt Pixbo 1.72 - Mullsjö 1.98. I min bok så ska det vara tvärtom.

Jag spelar Mullsjö att gå vidare @1.98 hos Svenska Spel med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip