Överspel på bortalaget är klickat när målmaskinen Täby tar sig till Uppsala.

Sirius ligger på en sjunde plats i tabellen med två poäng ned till nian Karlstad. Så vid eventuell förlust här så riskerar man att hamna utanför slutspelsplatserna för tillfälligt. Och det kommer bli tufft att rå på detta Täby. Sirius är ett defensivt lag som vinner sina matcher genom att släppa in väldigt få mål. Därför har man stora problem när topplagen står på andra sidan. Har förlorat samtliga matcher mot lagen högst upp i tabellen. Mot dessa håller inte försvaret och man gör helt enkelt för lite framåt för att kunna hota om tre poäng. Förlorade senast mot Pixbo med 6-1.

Täby stortrivs att spela innebandy just nu. Laget har nio raka segrar. Är ett lag som spelar väldigt målrika matcher. I torsdags vann laget hemma mot Karlstad med hela 12-3. Har gjort flest mål i serien (106) tillsammans med IKSU. Täby vann första mötet med 8-1. Då stod det 5-0 efter 11:09 på klockan i första perioden.

Täby har fått vila en dag längre och hade dessutom hemmamatch, som man vann klart. Sirius spelade i fredags nere i Göteborg och fick jaga boll i 60 minuter mot serieettan. Jag tror Täby kan dra fördel av just detta.

I min bok ska vi inte ha över dubbla degen på att Täby löser den här linan när lagen ställs emot varandra i IFU Arena.

* Matchen sänds på TV4-Sport.

Jag spelar Täby över 6,5 mål @2.18 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip