Storvreta tar emot AIK i IFU Arena.

Tre inledande matcherna.

Thoren - Storvreta 4-5 efter sd
Storvreta - Örebro 4-5 efter sd
Dalen - Storvreta 5-8

AIK - Dalen 2-7
Thoren - AIK 2-8
AIK - Örebro 4-8

Storvreta känns som ett typiskt topplag såhär i början av en säsong. Lite tröga i första matcherna för att växla upp under säsongens gång. Hemmapremiären mot nykomlingen Örebro, som man normalt sett ska vinna med flera bollar, blev en jämn match och det var Ekengren som kunde skjuta extrapoängen hem till Örebro. Nu är det dags för andra matchen på hemmaplan och tror vi får se ett mer piggare Storvreta än senast. Nyförvärven Valdemar Ahlroth och Tobias Gustafsson har gjort avtryck direkt och speciellt Valle som trivs mot AIK.

AIK har börjat tungt. Visserligen vunnit mot Thorengruppen men spelet ser inte bra ut för de svartgula. I söndags var det Örebro som kom på besök och bortalaget vann fullt rättvist. Palmén hade rejäl lekstuga med AIK försvar. Gjorde lite vad han ville med bollen och ungdomarna i AIK såg mest bara på. AIK ser ut att spela likadant i år som man gjorde förra säsongen. Det är mycket end to end spel där man snabbt vill hitta avslut. Men eftersom Joakim Olsson är borta så är jag tveksam till om det är rätt väg att gå för AIK. Det blir många kontringar i baken och det ser tunt ut på backsidan.

Storvreta är klasser bättre än AIK och ett målspel känns väldigt förnuftigt för Storvreta när det är AIK som besöker Uppsala.

Jag spelar Storvreta Ö6,5 mål @1.85 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip