Giganternas kamp när Storvreta tar emot Falun i IFU Arena.

Storvreta som inför den här säsongen har gjort några riktigt heta nyförvärv. Just för att ta tackla ner Falun från tronen. Storvreta har haft ett giftigt lag i många säsonger men bredden har inte funnits där. Till den här säsongen ser det annorlunda ut och man kan på allvar hota om SM-guldet. Storvreta har gått bra och vi hittar laget på en fjärde plats i en haltande tabell.
Men faktum är att inte en enda av lagens fem matcher hittills har gått över 3,5 i första perioden.

Falun leder serien och ser väldigt bra ut. Slog AIK väldigt enkelt senast med 7-3. Hade avgjort den matchen redan innan det hade gått 30 minuter. Laget har, liksom Storvreta, spelat fem matcher och i Faluns fall är det en match som har gått över 3,5 i första. Resterande fyra har gått under.

Det finns så mycket offensiv kvalité i dessa två lagen men min känsla är att lagen kommer ta ut varandra och inte vilja bjuda på något, speciellt inte i första perioden. Det här är mer än tre poäng som står på spel i Uppsala den här kvällen. Finns så otroligt mycket historik mellan lagen och många av dessa känner varandra tack vare landslaget. Även att det psykolgiska spelet inför ett eventuell slutspel börjar i den här matchen.

Jag spelar under 3,5 mål i första perioden @1.80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip